Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lyse Møbler - Italiensk Design

LED-lysvaser til lyst dekorere swimmingpoolen, haven eller dit udvendige hjem med luksusen Made in Italy.

I dette afsnit af vores online katalog ønsker vi at tilbyde dig en række lyse møbler til at skabe ægte special effects, der giver den touch næsten fra "fortryllede have" af eventyr.

Udendørs møbler, der i løbet af dagen tager form af sinuous sæder, lineære og minimale borde, hvidhvide vaser, lamper og skulpturer. Alle disse genstande af møbler om aftenen, når solen går ned, bliver til smukke mousserende lyspunkter, der belyser din have eller din pool.
Ikke kun æstetik og originalitet: marmor fra de lyse havemøbler er kombineret med deres funktionalitet, fordi de er lavet af materialer, der er resistente over for elementerne og de mest dårlige vejrforhold.
For at give et praktisk eksempel kan de smukke LED-lys vaser fås i mange forskellige størrelser og former. Vaser kan skabe usædvanligt homogene lyseffekter både i hvid og i flerfarvet. Men det er ikke bare æstetik og design. Disse lyse udendørsvaser i den flerfarvede version tilbyder også alt det psykofysiske velvære af chromoterapi, der er afhængige af de velkendte terapeutiske egenskaber af farver.

Leder du efter udendørs dekorative lys med de mest sofistikerede figurer? Hvis du er på udkig efter noget med en stærkere og mere spektakulær personlighed, så vil Myyour-belysningssamlingen ikke skuffe dig! Baby Love rosenformede flydende lamper, gigantiske tulipanlamper og feminin silhoutte som Penelope, fantasifulde stole, yndefulde og komfortable baby elefanter, som voksne og børn ikke kan modstå, er blot nogle af designobjekterne designet af det italienske mærke Myyour, lavet med en særlig polyethylensyntese kaldet Poleasy®.

Med nogle få lyse indretningsprodukter kan du gøre din have unik og særligt om aftenen og om natten.