Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Tabeller af glas og moderne design med stålben, træ og sten

Ovale, rektangulære og firkantede glasborde med et design i Italien

I dette afsnit præsenterer vi de moderne spiseborde i glas og vedlægger en lille guide med nogle grunde til, at disse borde kan være et glimrende køb til din spisestue og nogle råd om rengøring.

Hvorfor skal du vælge mellem et bord med et glas eller et med en krystalplade?

Hærdet glas og krystal er robuste og modstandsdygtige materialer og er ideelle til store borde. For at blive til hærdet glas gennemgår dette materiale en termisk behandling, der gør det stærkere. Glas opvarmes ved høje temperaturer og afkøles ved meget lave temperaturer.
Hovedforskellen mellem krystal og glas er tilstedeværelsen af ​​blyoxid, hvilket gør krystal langt mere interessant end glas. Bly øger tætheden af ​​glasset. På denne måde bliver glasset tæt på diamanter og har de samme optiske træk: lyset, der rammer overfladen, brydes på en stærkere og mere afgørende måde, hvilket gør det ekstremt lyst. Denne effekt vil være stærkere i henhold til procentdelen af ​​blyoxid indeholdt i glasset: kun glasprodukter, der indeholder mindst 24% blyoxid, kan ifølge loven betragtes som krystal eller blyglas.
Dette materiale er velegnet til fremstilling af runde og rektangulære borde med en diameter på 120 cm, 160 cm og 180 cm. eller til tilpassede borde .

Fordele ved glas og krystal:

Klassisk design
Uendelige farvemuligheder
Tung, modstandsdygtighed
Den understøtter tunge belastninger
Holdbar
Let at rengøre
Miljøvenlig

Sådan rengøres glas og krystal toppe:

Enhver krystal- eller glasoverflade skal rengøres med en våd klud gennemblødt med sæbe eller flydende vaskemiddel, fortyndet med vand. Rengør ikke med acetone, ammoniakbaserede rengøringsmidler, som kan beskadige overfladen. Brug ikke slibende stoffer til at rengøre det, som pulvervaskemidler, slibende pasta eller rengøringsmateriel med ru overflader. Undgå at komme i kontakt med skarpe genstande. Tør overfladen med aviser.