Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Reoler af modulære design i træ eller metal

For dem der kan lide at tilpasse deres hjem i alle aspekter, reolerne er den ideelle løsning. De tillader dig at oprette originale kompositioner, stor eller lille, væg eller gulv. Oplev den online samling til rabatpriser på modulopbyggede reoler og give tøjler til din fantasi!
De Viadurini forslag er lavet i Italien og håndlavede.

Det italienske mærke Le Zie Milan har skabt Zia Babel, en interessant modulsystem i massiv eg, designet til at leve og egnet til ethvert miljø. Den modulære bog tante Babel linje består af et modulsystem, der udvikler sig i 3-indeslutning løsninger, snurretoppe, tårne ​​og slotte, der hver er sammensat af moduler let at samle uden værktøj og kan tilpasses med tilbehør i forskellige farver og funktioner. Begyndende fra basismodulet kan stables op til 6 elementer, skaber tårne ​​af forskellige højder, eller ved at ringe i 3D slotte i rummet med endeløse indretningsløsninger.

Sikringsanlæg Design foreslår modulære bibliotek Sacsa Wall, hvorigennem du kan skabe interessante kompositioner til at dekorere med funktionalitet og stil dine vægge. Det også er designet og produceret helt i Italien.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies