Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Modulære reoler, lavet af træ og metal til at forsyne dit hjem

Modulære reoler af italiensk design i træ eller metal.

Denne sektion af modulære bogreoler er ideel til dem, der kan lide at ændre og tilpasse indretningen af ​​huset. Faktisk tillader de at skabe originale kompositioner, store eller små, fra væggen eller fra jorden. Oplev online-samlingen til nedsatte priser på modulære designerbokreoler og lad din fantasi være!
Viadurini-forslagene er alle lavet i Italien og håndlavet.

Det italienske mærke af Le Zie di Milano har skabt Zia Babele, et interessant modulært system lavet af massivt egetræ, der passer til ethvert miljø. Bogkasserne i Zia Babele-samlingen består af et modulært system, der udvikler sig i 3 indeslutninger, toppe, kasteler, tårne, der hver består af moduler, der er nemme at montere uden værktøj og kan tilpasses med tilbehør i forskellige farver og funktioner. Start med basismodulet kan stables op til 6 enheder, der skaber tårne ​​i forskellige højder, eller opkald til 3D-slotte med endeløse indretningsløsninger.

Kontakt os via den dedikerede chat eller vores e-mail-adresse for at vælge det modulære bibliotek, der passer bedst til dit hjem. Vores medarbejdere svarer på dine spørgsmål og hjælper dig med at købe dine designer møbler, selv ved at oprette personlige citater på forespørgsel.