Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Fransk Seng - Made in Italy

Fransk seng med træ eller smedejerns moderne design til soveværelset lavet i Italien.

Den franske seng, også kendt som en fransk seng eller en queensize-seng, er et populært produkt for dem, der sover alene og ikke ønsker at opgive komfort og plads.
Størrelsen på denne type seng er normalt mellem 110 og 125 cm, og er også et praktisk mål for børneværelser i nye hjem, der normalt ikke har et meget stort kvadratmateriale.

På Viadurini kan du finde et bredt udvalg af franske senge med opbevaring, som optimerer pladsen og får et stort bryst til lagring af lagner, tæpper og linned uden at optage dyrebar plads i klædeskabet. Hvis du leder efter noget mere specifikt, kan du give plads til din kreativitet ved at vælge en smedejern, fransk seng, der er mere raffineret i stil eller polstret i stof eller øko-læder til dem, der foretrækker en moderne og trendy stil.

Det er også muligt at anmode om specialfremstillede senge og andre brugerdefinerede funktioner. For at gøre dette skal du bare kontakte vores kundeservice i det passende format inkluderet i produktdatabladene eller ved at skrive en e-mail til adressen på vores websted. Vores personale vil være i stand til at oprette et personlig tilbud og besvare dine spørgsmål.