Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Belysning - Gadelamper og Spotlights

Justerbare gadelygter og spotlights til din udendørs have giver et strejf af moderne eller vintage design til dit hjem.

Blandt de forskellige udendørsbelysning, som vi tilbyder på dit websted, er der ingen mangel på gadelamper.
Perfekt til både private og kontraktrum, de er blevet omhyggeligt udvalgt af vores medarbejdere for kun at tilbyde dig det bedste italienske design.

De anvendte materialer er af fremragende kvalitet for at sikre god holdbarhed over tid. Du kan vælge mellem udendørs lampeindlæg uden begravelse lavet af messing og hvidt glas for at give belysningen af ​​din have en vintage stil. Enkle former, der minder om havnehavens fyrtårne.
Hukommelseshistorier er også tilgængelige for kobberlampestænger eller stål underskrevet af Aldo Bernardi til rådighed i forskellige størrelser og med forskellige pæreforbindelser.
For dem, der foretrækker enklere og mere lineære former, kan du vælge konkrete havenlampeindlæg med en klassisk cylindrisk eller champignonform.

Oplev hele online kataloget og vælg den mest passende belysning til dit private eller kontrakt udendørs rum. Et unikt og specielt design designet udelukkende til dig.
I tilfælde af spørgsmål eller præciseringer bedes du kontakte os på vores e-mail-adresse eller via den relevante chat. Vores medarbejdere svarer på alle dine spørgsmål og vil guide dig gennem købsprocessen, fordi det er nemt og hurtigt.