100% Sikre Betalinger - Produktgaranti

Sikre betalinger 100%

Sikkerhed er en prioritet for viadurini, så dine oplysninger vil blive krypteret. Alle betalinger vil blive behandlet via en sikker server-til-server-forbindelse ved hjælp af SSL-protokollen (Secure Sockets Layer) med 128-bit kryptering og VERISIGN protokol.

Hvad er de betalingsmetoder til rådighed?

Viadurini tilbyder mange betalingsmuligheder og giver dig mulighed for at bruge store kreditkort. Vi tilbyder dig muligheden for nemt og bekvemt at betale med:
Kreditkort
• Prepaid Card
• Bankoverførsel
• PayPal

I tilfælde af betaling med kreditkort, vil vi ønsker at have ved hånden i SecureCode koden til at fremskynde dit køb.

E 'kan vælge betalingsmetode under bestillingsprocessen?
Du skal vælge de forskellige betalinger før købet. Betalinger med kreditkort, vil blive valideret af begge viadurini, enten af ​​udstederen af ​​kortet for at beskytte sikkerheden og forhindre svindel.
Det også muligt at betale enten via bankoverførsel ved at levere en kopi af kvitteringen til info@viadurini.dk~~V eller via en Paypal konto.
Vær opmærksom på, at du kan sende varerne først efter at have kontrolleret den faktiske modtagelse af penge.

GARANTI

De produkter, der købes på Viadurini.it kommer med en 24 måneders garanti

Viadurini.it og / eller partnere producenter repræsenteret, i forhold til de købt af kunden produkter, har den juridiske garanti for overholdelse af de vilkår og betingelser, der er fastsat i artikel. 128 ff. i forbrugerloven som pr kunst. 6 af de almindelige salgsbetingelser.
Rettigheder denne garanti kan sættes på plads, hvis produkterne er anvendt korrekt, respekterer anvisningerne inkluderet, og den påtænkte anvendelse, mod forevisning af faktura af kunden. Omkostningerne i forbindelse med returnering af produkter til den angivne garantiperiode effekten afholdes af viadurini.it og / eller partner fabrikanter.

Af produkt originalitet garanti
Viadurini.it har privilegerede relationer med mærker / designere / kunsthåndværkere. Hvert produkt er garanteret, original og meget ofte produceres udelukkende kun for vores kunder.

De produkter, der købes på viadurini kommer med garanti?
International Design srl Via del Pino 21, Postnr 47.822 Santarcangelo di Romagna (RN) CF e PI: 04187360401. REA RN 329.370, der ejer stedet www.viadurini.dk. Vi garanterer den største alvor og pålidelighed i at støtte køb, styring af ordrer og afkast, for de leveringstider annonceret på webstedet. Hvis du støder på uforudsete begivenheder med os, vil du altid blive underrettet. Hvis du vil vide mere om brugen af ​​e-mail: info@viadurini.dk.
Email Newsletter
Newsletter