Håndtering af Personlige Oplysninger

REGISTRERING
Tilmelding til Viadurini.it site er gratis.
For at oprette din egen konto kunden har til at klikke på "Registrer", udfylde formularen med alle nødvendige oplysninger og sende den via knappen "Send". Kunden modtager ved viadurini.it en bekræftelse e-mail med legitimationsoplysninger til at køre "login", og hvor vil også indeholder et link, som kunden skal klikke på for at udfylde og gøre registreringen gyldig og effektiv.

Nyhedsbrevet KAN AFLYST?
På ethvert tidspunkt og uden varsel kan du afmelde nyhedsbrevet viadurini.dk. Du kan gøre dette meget blot ved annullering knappen, placeret i din profil eller i bunden af ​​hvert nyhedsbrev.

Nyhedsbrevet KAN tilbagekaldes?
Dit medlemskab kan opsiges når som helst uden forudgående varsel. I bunden af ​​nyhedsbrevet vil du finde instruktioner til annullering af dit medlemskab.

Log ud
Gå til "Log ind", klik på "Har du glemt din adgangskode", og følg trinene.

MIN PERSONLIGE DATA?
viadurini.it er meget opmærksomme på de love om beskyttelse af personoplysninger og behovet for at behandle dem i henhold til de strengeste lovgivningsmæssige krav om beskyttelse af den samme (lovdekret nr. 196/03). Nærmere oplysninger kan findes i den fortrolighedspolitik.
For at kunne udøve de rettigheder, som 'kunst. 7 Privacy Code, kan kunden kontakte følgende numre:
International Design srl, Via del Pino 21 Santarcangelo di Romagna info@viadurini.dk.

Inviter dine venner på VIADURINI.IT?
Vi vil være meget glad, hvis du ønsker at invitere venner og familie til at ændre reglerne ved at give viadurini.it. Invitere en ven hævder at have tidligere vundet sit samtykke til kommunikation til internationale sesign af sine data og især e-mail-adresse med det ene formål at tillade os at sende invitationen til at registrere for webstedet.
Data vedrørende e-mail-adresse vil ikke blive dog tilbageholdt af International Design efter e-mail-transmission med ovenstående formål.

Dit privatliv er beskyttet
Du kan være sikker absolut fortrolighed og sikkerhed af dine data.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro