Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Vitrine, at give et moderne touch til dit dagområde

Vitrine i træ og glas til udstillinger i vintage eller moderne design, væg eller gulv.

I dette afsnit præsenterer vi dig et møblement, som de fleste af jer uden tvivl vil huske i din bedsteforældres hjem: de vetrine!

Fra "Nagini" hvor elegance og raffinement er hovedpersonerne. Struktur lavet af naturlige acacia træ og metal fødder produceret på en måde, der omslutter hele vinduet i et knus. Hvis du kan lide træ, se også på "Zarafa" Grilli lavet af tulipræ og ebony finér.
For en endnu mere moderne version, hvor hovedpersonen er aluminium, viser vi dig "Lorella". Ideel til dem, der har brug for et udstillingsvindue, der optager lille plads, er vertikal struktur med hylder til visning af alle dine objekter tilgængelig i den hvide eller sorte version.

Endelig for dem, der ønsker at give et endnu mere glamourøst preg til deres hus eller deres butik, præsenterer vi "Aura" af Fiam Italia. Et lysende displayetui, udstyret med Led-lys, der vil tiltrække øjnene af alle mennesker. Aluminium finish er sammensat af tre glas hylder oplyst med led lys med de farver du foretrækker og dør udstyret med lås for at beskytte dine mere sarte objekter.
Lad dig ikke komme væk fra de perfekte moderne vitrine for at give dit hus et moderne touch!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies