Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Runde senge i moderne Design Fremstillet i Italien

Dreams en unik og speciel værelse? Køb et dobbelt runde! Et pund den dobbelte runde design er perfekt til at dekorere et værelse med en unik stil og udadvendt. Det er sandt, de runder dobbeltsenge, de har brug for plads .. Men det er også sandt, at de ubestridte hovedpersoner i vores værelse, iøjnefaldende og befri os fra valget af andre ekstravagante særlige tilbehør.

Farven på sengen runde er vigtigt for, at du vil have; mørke farver, som sort, grå og brun vil give en raffineret og elegant touch, mens en lysere farve, såsom hvid, due grå eller neutral, når det vil gøre en romantisk seng og glamour. Den runde seng er ikke bare en trendy tilføjelse, takket være sin form er det også meget praktisk.

Runde dobbeltsenge har været tilgængelige i forskellige materialer, krydsfiner, lakeret eller eg, betrukket med imiteret læder eller læder. Vi kan finde runde senge med komfortable boks for at optimere plads og holde orden i vores ark og tæpper uden at optage mere plads i vores skabe. De runde senge i vores hjemmeside er tilgængelige i de mest klassiske foranstaltninger og også tilpasset anmodning ! Afhængigt af dine behov. Og så spørger du? Og dækslerne? Madrasserne? Netværket? Om mig gør dem? Altid os!

Oplev vores tilbud og købe online runde designer seng af dine drømme!

Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge den cirkulære seng, der er rigtige for dig!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies