Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Spejle, designer badeværelse og moderne

Efter en dejlig bruser, den har brug for den rigtige make-up før de går ud perfekt til vores aften. Badeværelset spejl er afgørende for dette, og kontrollere, at det aldrig noget ud af sted. Smuk, elegant og funktionel er designeren bad spejle i vores online shop.

I mellemtiden, det første skridt er at identificere spejlet stil, som skal være i overensstemmelse med indretningen af ​​hjemmet. Et design spejl i hvid træ behandlet og syltede er absolut ideel til en romantisk, blid elsker af Shabby Chic. Mærket Cipi tilbyder særlige spejle helt håndlavet teak træ, både syltede romantisk sjæl, men også træ spejle efter land og vintage stil. Hvert stykke er unik.

Altid firmaet CIPI, for dem, der foretrækker en moderne og trendy atmosfære byder fængslende spejle modeller fra usædvanligt design og i forskellige former: runde, kvadratiske, rektangulære, måske metal, aluminium, messing og krom.

For dem, der elsker lys og indirekte refleksioner kan evaluere modellen Pozzi Ginori , ledere i ' baderumsmøbler , med justerbar LED-belysning, uundværlige for en glamourøs og designer badeværelse.

Hvis du skal bruge hver plads, i vores butik er tilgængelige modeller af spejle med side hylde med stel i eg finish og indvendig LED-belysning.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte os, vil vi være glade for at lytte og imødekomme dine anmodninger!