Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Design og Moderne Badeværelsespejle

Badeværelsespejle i moderne design til det rigtige fremstillet i Italien af ​​kvalitet - firkantet, rundt eller rektangulært, men også bølget eller dekorativt.

Spejlets stil skal være i tråd med badeværelsets miljøer. Et designspejl i behandlet og syltet hvidt træ er bestemt ideel til en romantisk, delikat elsker af Shabby Chic.
De
Cipi brand tilbyder særlige spejle i teak træ helt håndlavede, både syltede ved den romantiske sjæl, men også træ spejle i landet og vintage stil. Hvert stykke er unikt.
Virksomheden Cipì tilbyder for dem, der foretrækker et moderne og trendy miljø, modeller af iøjnefaldende spejle med et usædvanligt design og i de mest varierede former: runde, firkantede, rektangulære, måske i metal, aluminium, messing og forkromet stål. 
For dem, der elsker legetøjet og indirekte refleksioner, kan evaluere modellen med justerbart lysspejl, der er essentielt for et glamorøst badeværelse og design.

Kontakt os for yderligere information, vi er tilgængelige i den relevante chat eller telefonisk på nummeret på vores hjemmeside, vi vil med glæde høre og imødekomme dine anmodninger!