Brugbar information - Politik om Tilbagebetaling og Retur

Simpel refundering og tilbagebetaling

Reklamationsret
Fortrydelsesret
Køb ind på en sikker og enkel måde på viadurini.dk! Du har fuld fortrydelsesret. Du kan helt eller delvist tilbagelevere din ordre og bede om total refundering indenfor 14 dage fra leveringsdagen.
Fortrydelsesretten er reguleret af De Generelle Salgsbetingelser, og den gælder ikke for personaliserede varer, som er skræddersyede og som har en risiko for forringelse eller hurtigt forandring.
Betingelser for refundering: procedure for tilbagelevering
For at effektuere en “Simpel refundering” skal du følge følgende procedure:
Download “fortrydelsesblanketten”, udfyld den og send den til mail-adressen info@viadurini.dk, så vil en medarbejder kontakte dig og føre dig igennem processen. Husk at varerne skal sendes retur i original stand, ikke forringede og i emballagen, de kom i. Omkostningerne står for din regning.
Refundering og ombytning af et produkt
Når pakken ankommer til vores lager, verificerer vi, at alt er indrettet til tilbagelevering.
I positive tilfælde fortsætter vi til akkrediteringen ved at sende en bekræftelse til din email. I forhold til den valgte akkrediteringsmetode vil dette ske indenfor de næste 48 timer og indenfor maks 45 dage. Forsinkelser i akkrediteringssystemet kan vi ikke påtage skylden for.
viadurini.dk forsikrer også i tilfælde af modtagelsen af en ødelagt eller defekt vare. Du skal tilbagelevere den defekte vare indenfor 14 dage fra modtagelsesdatoen ved at følge proceduren “tilbageleveringsskema”. Varen vil blive ombyttet til en ande (hvis der er en tilgængelig.
Vedhæftede dokumenter
Download Refunderingsskema (125,33 KB)  

File allegati

Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer