Moderne Middagssæt og Rustikt Middagsservice til Bord - Fremstillet i Italien

  • Anmeldelser :
  • Gennemsnitlig Vurdering : 5,0
118 Produkter
Side 1 af 5

Middagsservice i porcelæn og keramik til køkken og spisebord med dekorationer

For at gøre dit bord til en juvel af elegance og stil kan du ikke gå glip af bordservice i porcelæn fra samlingen af Versace Home. Porcelæn er det materiale, der bruges til at skabe sættet med en forfining og tidløs elegance.

Servicebordet er fuld af retter, suppeturiner, salatskåle og serveringsfat, dekoreret med det karakteristiske Medusas hoved, der dominerer hele kollektionen, hvilket skaber en forening mellem den moderne stil og den gamle mytologi.
Som bekræftelse af det dyrebare sæt i denne kollektion er valget af den guldfarve, der matchede på baggrund af din personlige smag med rød, blå eller hvid. Det giver et klassisk og sofistikeret touch til objekterne i samlingen.

Versace Home tænker også på de mennesker, der ikke elsker at arrangere middage eller frokost, men foretrækker at møde venner til en eftermiddagste eller en varm, genoprettende kop kaffe. Så her bare for dig sættet med kopper te eller kaffe eller komplette tjenester med tilføjelse af sukkerskåle, kaffemaskine og mælkekande.

Lad dig forføre af elegancen i Versace Collection Home og begynd at gøre dit bord unikt og dyrebart!
Email Newsletter
Newsletter