Håndklædevarmer Elektrisk eller Hydraulisk Made in Italy- Badeværelsesradiatorer

  • Anmeldelser :
  • : 5,0
40 Produkter
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 6.206,86
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 6.580,45
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 14.228,48
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
kr 7.533,64
Side 1 af 2

Elektrisk eller hydraulisk håndklædetørrer til badeværelset med et moderne design

I dette afsnit finder du et bredt udvalg af modeller, der giver dig mulighed for at finde det tilbehør der passer bedst til dine behov.
Til at begynde med de former, der vil gifte sig perfekt med enhver type  badeværelsesmøbler: Du kan vælge det klassiske design af de rør med  lige rør håndklæder, der let kan overholde standard badeværelser; Hvis du på den anden side har brug for at møblere et mere moderne badeværelse, kan du finde modeller med mere firkantede former, især velegnede, hvis den arkitektoniske stil i miljøet er særlig streng og på samme tid elegant.
Hvis du foretrækker en mere designstil, kan du vælge modeller af håndklædevarmere med toppede rør.Også hvad angår farverne kan du udover det klassiske metal også finde matte eller blanke sorte radiatorer, men også mere fantasifulde farver.
Modellerne til salg er ideelle til ethvert badeværelse, men afhængigt af behovene kan de også bruges i andre værelser i huset, såsom køkken, stue eller stue.

For at vælge din håndklædevarmer skal du evaluere typen af ​​operation: elektrisk eller hydraulisk. Den elektriske opvarmede håndklædeskinne er designet til de badeværelser, hvor opvarmningen er utilstrækkelig, så meget at den skal integreres. Alt hvad du behøver er en stikkontakt. Denne type badeværelseshåndklædevarmer, den kræver ikke indblanding fra blikkenslager.Hvis du på den anden side har oprettet et specielt system, skal du vælge en hydraulisk håndklædevarmer. Disse radiatorer er kendt som håndklæder til badeværelset, og dette skyldes det faktum, at deres design er designet til at hænge og opvarme håndklæder . Vi kan sige, at enhver håndklædevarmer er en designerradiator. Årsagen er enkel: Hver af dem har en elegant æstetik og et attraktivt design og er klar til at fuldføre miljøet ved at tilpasse sin stil.
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer