Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Vægspejlsdesign med Uregelmæssige og Geometriske Former - Fremstillet i Italien

Design spejle med geometriske og uregelmæssige former for at give et strejf af unik stil til dit, der er lavet i Italien hjem.

De design spejle er de ideelle tilbehør til at bringe møbler i huset et strejf af klasse , når de placeres strategisk kan forstørre små rum og lysere mørke områder . En af de bedste placeringer for et designer spejl er indgangsområdet . Du kan vælge det designspejl, der bedst passer til dine æstetiske og funktionelle behov.

Tankevækkende, empatisk, undertiden endda magisk: designspejlet er et dyrebart og luksuriøst komplement , et uundværligt element for ethvert hjem, der ikke kan opgives. Hvert værelse kan være vært for et, fordi det kan tilpasse sig enhver smag og enhver alder.Farvede i tusind figurer, store og små, ved de, hvordan de kan overraske med deres originalitet og derfor også være perfekte gaveideer .

Designer spejle er en fremragende møbleringsløsning til hjemmet, og gennem årene har de bedste designere designet dem i alle former og størrelser . Et designspejl giver elegance til hele miljøet både i soveområdet og i opholdsstuen såvel som ved indgangen, hvor det ud over den praktiske funktion også udfører en uundværlig dekorativ funktion til dette miljø, der repræsenterer visitkortet i vores hjem.