Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Udvideligt Spisebord det Rigtige Design Fremstillet i Italien

Udvidelige designborde til spisning og stue i træ, stål eller glas.

De moderne udvidelige spiseborde, der præsenteres i dette afsnit i vores online katalog, giver fordelen ved at optage mindre plads og forlænge om nødvendigt for at være vært for vidunderlige middage med venner. Og hvis du også vil matche nogle interessante stole, så glem ikke at besøge det afsnit i vores katalog, der er dedikeret til dem.

Blandt vores forslag er der: træudvidelige spiseborde med firkantet, oval eller rektangulær form justerbar i bredde op til 3 meter, fås i forskellige størrelser med ben i stål og træ; keramisk udvidet spisebord, et innovativt materiale, der bruges til fremstilling af spiseborde for at give et strejf af tidløs elegance; udtrækkelige spiseborde i glas, fås i versionen med gennemsigtig glasplade, sort glas eller uigennemsigtigt og hærdet hvidt glas; spisebord i rustfrit stål til dem, der elsker enkel og lineær stil og til sidst udtrækkeligt spisebord af marmor til dem, der elsker sten og vil møblere deres opholdsstue med et luksusbord. Materialer i høj kvalitet og italiensk design er nøgleordene til disse udvidelige spiseborde.

Vælg din model af moderne udtrækkeligt spisebord, der passer til stilen i dit opholdsrum. Og hvis du har brug for rådgivning eller mere information, så kontakt os. Vores personale hjælper dig med glæde under købsprocessen og besvarer dine spørgsmål.