Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Skænke, at dekorere med designermøbler dit hjem

​Skænke i moderne design i ædle træ - Et tilpasseligt møbel, der er lavet i Italien.

Skænke er et behageligt og funktionelt møbler til at give din stue eller køkken med stil og elegance. I dette afsnit finder du vores forslag vedrørende skænk. Vi har forsøgt at tilfredsstille alle dine behov og tilbyde dig forskellige løsninger og stilarter.

En klassisk stil, der giver en vintage touch til dit dagområde med skabe lavet af valnød, ibenholt eller gran i elementerne i Viadurini Living Collection, til en mobil af tidløs elegance, men også det ædle egetræ i forslagene fra Bonaldo, hvor de klassiske linjer giver plads til et strejf af modernitet. Endelig for at nævne et eksempel, "York" af Grilli skab af fineret træ, præget af sinuøse og bløde linjer.

For dem, der foretrækker moderne design, tilbyder vi MDF eller Solid Surface skabe. Stærke linjer med geometriske dekorationer til møblerne kan tilpasses i farve eller i den mere afrundede struktur til skabet af moderne design "Boom", det også med brugerdefinerede overflader.

Vælg skabet, der er mere i overensstemmelse med stilen i dit dagområde og tilbyder dig et italiensk møbeldesign, der kan gøre dit hjem unikt.