Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Tabeller Moderne hårde keramik og design

De keramiske borde - betyder i dette tilfælde de moderne faste borde med keramisk hylde - er en af tendenserne i de seneste år i verden af 'møbler i stue, køkken. Årsagerne til den stigende succes af disse tabeller er på grund af flere faktorer såsom: rene linjer, moderne og essentielle, højteknologiske materialer, kontinuerlig innovation og forskning, høj modstandsdygtighed over for utilsigtet skade.

I modsætning til traditionelle modeller lavet for eksempel med Deruta keramik (umbriske by kendt for sin produktion af kunstneriske keramik) moderne keramiske faste tabeller er faktisk high-tech hvis jeg må sige at tale om et bord. Realiseringen af hylderne i disse tabeller indebærer anvendelse af keramiske materialer med et højt teknologisk indhold, de vigtigste italienske og europæiske producenter kalder på flere måder: Glas keramik, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

For eksempel, for modeller af bord med hylde i "madlavning komfur" normalt betyder dem med en 1 cm tyk glasplade oven kombineret med et keramisk lag3 mm. Slutresultatet er et materiale, der giver en æstetisk tiltalende effekt, raffineret og elegant og yderst holdbar. Affyringen ved 1200 ° C, gør det næsten umuligt at ridse hylden glas-keramik i en utilsigtet måde, der blev tabellerne med disse hylder sikkert bruges med knive, kogende gryder, uden risiko for kosmetiske skader (tværtimod af tabellerne med glas hylder og træ ).
Mere detaljeret de keramiske materialer hylderne har mange fordele: de er meget holdbare (shear, effekt, slid, ridser, kemikalier, UV-stråler og varme), flammehæmmende og uigennemtrængelig for fedtstoffer og olier frastødende. De kræver ikke særlig pleje eller behandling, og er nemme at rengøre.

Ud over den såkaldte glaskeramikken (som er afledt fra koblingen af to lag glas og keramik), generelt de fleste af de keramiske borde til rådighed på markedet har en hylde, der består af et lag af en tykkelse3 mm tyk keramisk materiale om, koblet til et underliggende lag fremstillet af glas, krystal eller MDF af variabel tykkelse (fra 1 til 3 cm).

Rammerne og benene på borde sælges af Viadurini er normalt træ, med rektangulær hylde aluminium eller stål.