Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
 • 0
 • 0

Tabeller Moderne hårde keramik og design

Italiensk spisebord og stuebord med italiensk design.

I dette afsnit præsenterer vi de keramiske spiseborde, en vigtig innovation i stuen og køkkenmøbler.
Årsagerne til den voksende succes med disse tabeller skyldes flere faktorer som: rene, moderne og vigtige linjer, højteknologiske materialer, kontinuerlig innovation og forskning, høj modstandsdygtighed over for utilsigtet skade.

Blandt vores forslag finder du bordmodellerne med " glaskeramik" top, dem med en 1 cm tyk glasplade med et 3 mm keramisk lag ovenpå. Slutresultatet er et materiale, der giver en meget behagelig æstetisk effekt, raffineret, elegant og ekstremt modstandsdygtig. Madlavning ved 1200 ° C gør det næsten umuligt at rids den glaskeramiske top ved et uheld, så bordene med disse toppe sikkert kan bruges med varme knive og gryder uden risiko for æstetisk skade (i modsætning til borde med glas og træplade).
Indtast mere detaljeret de keramiske materialer fra toppe har mange fordele: de er meget modstandsdygtige (skæring, stød, slid, ridser, kemiske stoffer, UV-stråler og varme), flammehæmmende og uigennemtrængelige for olier og olier, og de behøver derfor ikke særlig pleje eller behandlinger og er let gjort rent.

Rammerne og benene på bordene, der sælges af Viadurini, er normalt lavet af træ, aluminium eller stål med en rektangulær top.

Borde med keramiske toppe:

Keramik er et uorganisk materiale. Ler er ekstremt fleksibel og blød i sin naturlige tilstand og bliver stenhård efter affyringsprocessen. Dens farve ændres i henhold til de chromoforoxider, der findes i lerene. Jernoxider kan være gule, orange, rødfarvede, mens titaniumoxider kan være hvide og gule. I den sidste fase bliver keramik glaseret og dekoreret.
Keramik er velegnet til fremstilling af runde borde , især dem med en diameter på 120 cm, 160 cm og 180 cmog især til produktion af toppe. Dette materiale er kendetegnet ved en lille tykkelse, en god modstandsdygtighed over for rengøringsprodukter, mod kemikalier og opløsningsmidler. Det eneste produkt, der kan beskadige keramik, er flussyre. Den modstår også fugtighed, termiske stød, ridser og overfladeslid.
Forskellige typer keramik er tilgængelige, som for eksempel porcelæn og porcelænsstentøj, der er ekstremt modstandsdygtige over for flis. Disse materialer er karakteriseret ved lav porøsitet og er uigennemtrængelige for gasser og væsker.

Fordele ved keramik:

 • Høj modstandsdygtighed over for ridser, slid og brud
 • Det understøtter tunge belastninger
 • Slagfast
 • Klassisk og elegant
 • Holdbar.

Sådan rengøres keramiske bordplader:

Keramiske borde er nemme at rengøre, men vi foreslår brugen af ​​neutrale og alkaliske rengøringsmidler og brugen af ​​en mikrofiberklud. Skyl med vand og tør overfladen for at undgå dannelse af pletter, som kan være forårsaget af rester af vaskemidler eller af hårdt saltvand.

Borde med glaskeramik, superkeramik, krystalkeramik eller laminan:

I løbet af de sidste par år er der fremkommet resistente og innovative materialer; en af ​​dem er glaskeramik. Ny generation af keramik kaldes ofte superkeramik, crystalceramics eller Laminan, ligesom det italienske mærke, der producerer det.
Dette materiale er lavet af et øverste lag af keramik og et nedre lag af glas, hvilket gør det endnu mere robust og modstandsdygtigt.
Materialet som følge af denne vellykkede kobling er olie / væske / fedtafvisende, det er varmebestandigt og syrebestandigt. Den er ridsefast, let at rengøre, ikke-korroderbar og ikke-giftig.
Dette materiale er velegnet til fremstilling af runde borde med en diameter på 120 cm, 160 cm, 180 cm eller specialfremstillede borde. De er også velegnede til udtrækkelige borde med en længde på 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm eller mere.

Fordele ved glaskeramik:

 • Elegant og elegant design
 • Uendelige farvemuligheder
 • Varmebestandig, ridsefast og modstandsdygtig over for temperaturvariationer
 • Modstandsdygtig over for ætsende stoffer
 • Det absorberer ikke olier og væsker
 • Det er ikke-deformerbart (op til 600-700 ° C)
 • Brudsikker og ikke-porøs
 • Det er stærkere end glas
 • Miljøvenlig: let at genbruge

Sådan rengøres glaskeramik, superkeramik, krystalkeramik eller lamineret top:

Vi foreslår brug af specielle rengøringsmidler eller cremer. Påfør dem med en blød klud, lad den reagere i et par minutter, skyl og tør med en vaskeskind.
Rengør omhyggeligt. Dette materiale er smukt, men let ridseligt.