Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Elektriske Designer Radiatorer - Høj kvalitet Made in Italy

Elektriske radiatorer i lodret eller horisontal konstruktion i messing, stål eller glas fra 500 til 1500 w strøm

Vægmonterede elektriske radiatorer eller håndklædervarmere i tilfælde af modeller til badeværelset fås med programmerbar termostat eller med termobegrænset elektrisk modstandskraft i watt forskelligt efter størrelse og størrelse.

På Viadurini finder du tilbud på mange modeller af elektriske radiatorer og håndklædeskinner med lavt forbrug af de mest prestigefyldte mærker som Scirocco og Xò fra Metalform. Farvet eller i forkromet stål, alt dit behov bliver opfyldt. Lyse farver som orange for dem der elsker moderne design, radiatorer i hærdet glas og træ til dem, der foretrækker elegance og klassisk stil i deres opholdsområde. Derudover kan nogle modeller tilpasses ikke kun i størrelse, men også i frontbillederne af den opvarmede håndklædestang.

Vælg den model, der bedst passer til dine behov. Og i tvivl eller nødvendighed, tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere hjælper dig med at besvare dine spørgsmål om vores produkter. Du kan finde os på vores e-mail-adresse eller i den tilhørende chat på vores hjemmeside.