Made in Italy

5 bar design stål elektrisk strålingsplade op til 1000 watt - flod

  • Made in Italy
  • Kode: RIVERSINGLEELEC
kr 33662,47 kr 42078,05 -20%
Materiale kulstofstål
Foranstaltninger H 1815 + 110 termostat x L 503 x Inter. 1760 mm x output m 1000
Leveringstider 4 uger for hvid - 5 uger for farvet

Lodret elektrisk designradiator i stål til det moderne og lavet i Italien stue eller badeværelse.

Denne elektriske strålingsplade har et moderne design med en bølget, tilsyneladende bevægelig overflade til autentiske koncepter i miljøet.
Det er en kulstofstålkøler, der er velegnet til moderne miljøer, fremstillet udelukkende i Italien , radiatorens værdi bestemmes af værdier som total kvalitet, service på højeste niveau, forskning i et altid innovativt, men funktionelt design og respekt for miljøet. ikke kun i udviklingen af produkter med lav miljøpåvirkning, men også i produktionsfasen.

Dimensioner:
  • H 1815 x L 503 x Inter. 1760 mm x udbytte m 1000;
110 mm termostaten skal føjes til højden. Hvid termostatboks som standard til hvide radiatorer; krom til de farvede radiatorer og finish i rustfrit stål. Enfaset 230 volt strømforsyning.
Mulighed for at vælge mellem 3 eller 7 bjælker eller oprette tilpassede bredder. Fås i forskellige finish ud over dem, der findes i rullemenuen; find ud af det ved at udfylde formularen for information eller et gratis tilbud.
Produktet udmærker sig ved sin lave termiske inerti og dets kapacitet til høj strålingsvarme , hvilket også garanterer en vis fleksibilitet i styringen af det ønskede klima.
Desuden fortsætter den gradvise frigivelse af varme, når systemet er slukket, hvilket sikrer et klima for trivsel og opretholdelse af temperaturen i lang tid.

Inkluderet er den elektriske modstand med infrarød udstyret med standard fjernbetjening, 1200 mm kabel med schuko-stik og et glykoltilskud, der skal bruges som frostvæske og rusthæmmer til beskyttelse af systemet.
På anmodning er den digitale elektriske modstand og modstandsdækslet i samme finish som radiatoren tilgængelig.
Versionen med hydraulisk eller blandet installation af radiatoren er også tilgængelig. Kontakt os for et tilbud.

NB: Håndklædestangen, der udvider radiatorbredden med 18 mm, fås også på anmodning, ikke inkluderet i prisen.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro