Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00 - Service til levering af gulve og montering tilgængelig i hele Danmark
  • 0
  • 0

Viadurini Design Radiators

Viadurini Design radiatorer er den nye designer radiator kollektion for huset. Elegante linjer, unikke og eksklusive takket være en meget høj grad af tilpasning. Indsamlingen af ​​disse særlige opvarmning er produceret af et italiensk firma specialiseret i varme, men også i design. Perfekt kombination til at skabe trendy modeller helt lavet i Italien. Bliver udelukkende består af glas og aluminium, linjen Design Radiatorer er miljøvenlige og reducerer til nul miljøpåvirkningen af produktet.

Ved hjælp af de nyeste teknologier den hydrauliske radiator er høj ydeevne, med en meget lavere vandforbrug end konventionelle systemer, perfekt tilpasset varmepumpeanlæg eller vedvarende energikilder. Den elektriske version har den mest avancerede teknologi, der tillader produktet at forstå, hvad der er den mest korrekte måde at varme miljøet ved at forhindre spild til et minimum og holde overfladetemperaturen af produktet. Dette medfører automatisk snaps blokken foran pludselige temperaturændringer i miljøet. Blandt de mange tekniske detaljer, værd at nævne er det touch-system til den nyeste generation af infrarøde der giver i kombination med fjernbetjeningen for at optimere ydelsen screen styring.

For at reducere energiforbrug, den daglige og ugentlige programmerbar termostat kan du indstille både tændingen er slukket i en meget fleksibel opvarmning passende miljø og tidspunktet på dagen.

Gennem dette samarbejde, Viadurini giver liv til en ekstraordinær samling af radiatorer, der forbedrer udformningen af ​​den italienske tradition. Resultatet er oprettelsen af ​​effektive produkter og uforanderlig. Alle komponenter er nøje udvalgt for deres egenskaber af øko-kompatibilitet og genanvendelighed. Linjen VIadurini Design Radiatorer er optimeret til at arbejde med solcelleanlæg, varmepumper, kondenserende kedler og andre vedvarende energisystemer.

De kaldes Jonny, Brian Barry og radiatoren er tilgængelig i både hydrauliske og elektriske version. E 'kan også anmode den foretrukne model dækket i glas, keramik og træ. Linje Viadurini radiatorer er rig på mange kombinationer af farver og materialer, der er egnede til ethvert miljø, som du kan placere praktisk tilbehør såsom håndklæde søjler eller kroge.

Hans styrke? Tilpasning! Takket være teknikken med serigrafi, er det muligt at vælge et billede / billede, som derefter støbes mellem to plader af klart glas, for en virkelig glamourøse og unikt resultat.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies