Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Stole til Spisestue og Køkken Moderne, Vintage og Klassisk Design

Stole til spisestuen og køkkenet af de bedste italienske mærker til stilen: vintage, klassisk, lurvet chic og moderne.

En hovedpersonmøbler sammen med spisestuebordene for at gøre dit køkken eller din stue hyggelig.
Forslagene er mange, der tilfredsstiller al din smag. Det er vigtigt, at stolen er i perfekt harmoni med det bord, du vil dekorere dit opholdsrum.

For at hjælpe dig med forskningen har vi opdelt vores forslag i tre underkategorier. Den første er repræsenteret ved klassisk stoldesign til dem, der elsker vintage-stil, eller for dem, der ønsker at give deres spisestue et rustikt præg med træ og halm.
Den anden kategori er moderne stole, for dem der elsker design, farve og ikke er bange for at vælge innovative materialer til deres møbler. Polstret stole dækket af stof eller øko-læder på en træramme for at give et elegant og originalt præg på dit opholdsrum.
Den tredje samler i stedet de vintage spisestole. stole med høje ryg, lavet med eller uden armlæn med enkle, men skarpe linjer. Tilpasselige farver og klassiske figurer til et behageligt og funktionelt møbel.

Komfortable og funktionelle stole sæt ideelt til enhver type spisestue. Derudover er alle produkter af fremragende kvalitet og udførelse, lavet af lette og resistente materialer.
Oplev vores tilbud og køb stole online til din stue eller dit køkken!