Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Lænestol skandinavisk design og nordisk stil ved Innovation

Elegance og enkelhed er de ord, der bedst beskriver den autentiske lænestol skandinavisk design seng og særprægede nordiske stil. Takket være deres væsentlige og rene linjer, inspireret af 50'er stil vil være en god måde at få mest ud af rummene. Det ergonomiske og helt komfortable hotel vil give dig øjeblikke af afslapning for at læse en bog eller se tv efter en lang dag med arbejde.

En sovesofa i nordisk stil vil helt sikkert gøre din lever i samme årgang og raffineret. De nordiske designere, der ofte betragtes som "kold" faktisk foretrækker funktionalitet og komfort med ekstrem sans for detaljer. En effekt er kun naturligt givet takket være 'brug af lyse farver, der belyser og fremlægger den "miljø. Sted i en lys møbler og pastelfarver, med træ parket, vil de skandinaviske sovesofaer, lavet med fine træ af de endeløse skove af birk og fyrretræer, indrette din stue hyggelig som en nordisk chalet.

Du kan vælge en sofa stol i vintage stil med justerbar ryglæn i 2-3 positioner, med eller uden armlæn. En reel behandle er de designer seng lænestole og sofabord med lampe trådløs opladning af batterier. Sæde og ryg lavet af en komfortabel madras, som kan fjernes og bruges som en seng, vil der sikkert gjorde fortryde at købe! Benene og strukturen kan være lavet af stål til en moderne eller træ til en retro effekt.

Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed. Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge formanden for skandinavisk design, der passer til dig!

Oplev vores tilbud og købe online skandinavisk lænestol seng af dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies