Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Sengebord Design, Vintage og Shabby Chic til Soveværelset Made in Italy

Sengeborde til soveværelset ideelt til indretning med forskellige stilarter og designs: vintage, shabby chic, moderne og klassisk. Håndlavede natborde af høj italiensk kvalitet, ikke kun til soveområdet, men også som natborde til sofaer, der skal placeres ved siden af ​​dem.

Sengebord design til soveværelse med italiensk stil

Sengeborde i soveværelser er ideelle støtteflader til dagligdags genstande såsom: en læselampe, ure, bøger og alt hvad du skal finde, når du vågner.

Sengebordene er essentielle møbler i hvert soveværelse, de repræsenterer en af ​​hjørnestenene i soveområdet som pladsbesparende tilbehør, der er ideelle til opbevaring af tøj og genstande, som du skal have ved siden af ​​dig.

Vi talte om deres funktion som et møbel, men sengebordene er frem for alt tilbehør designet til at give stil og farve til soveværelset. Viadurini har valgt et bredt udvalg af stilarter og materialer:
  • Moderne sengebord til soveværelser med unikke og veldefinerede farver; typisk brugte metal- eller plastmaterialer med geometriske former. 
  • Sengebord design til livlige miljøer med ekstravagante, men harmoniske farver, udtænkt og designet til at forbløffe; de anvendte materialer er de mest varierede, men for det meste plastik.
  • Vintage sengebord minder om stilarterne fra 50'erne-60'erne med stærke og lyse farver perfekt til dem, der elsker at kombinere træ og plastmaterialer.
  • Shabby chic og provencalske natborde karakteristisk for huse uden for byen eller på landet, denne stil bliver også populær alle andre steder takket være, at de varme og afslappende farver som hvid, grøn og lilla også tillader dem, der bor i byen for at nyde charmen ved provencalske møbler. Typisk er det anvendte materiale træ.
  • Blandt forslagene kan du vælge antikke sengebord i klassisk stil i træ med guldornament.