Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

suspenderede farvede håndvask og support kolonne

For et dejligt badeværelse, raffineret ligesom resten af huset, kan ikke gå glip et farverigt design vask! Vasken bliver et design tilbehør, hvis omhyggeligt udvalgt til at være i harmoni med miljøet. En farverig keramisk vask er et fremragende design valg, fordi den når tynd tykkelse til at skabe rene og elegante former.

Keramiske alternativer er de sten bassiner, der tilbyder nuancer tendens til naturlig, mens de, der ønsker, at andre end traditionelle hvide kan henvende sig til håndvaske i harpiks og farvet glas til rådighed i orange, grøn, gul, blå, lilla, rød, sort lyse farver. En kategori endnu mere original og søgte består af håndvaske i Adamantx® at der ud over det specielle materiale, ved siden af de mere stille nuancer tendens til beige tilbyde nogle modeller tendens til lyse rødt, på eller uigennemsigtig.

I keramiske modeller er farvede håndvaske, forsænket, suspenderet, eller dobbelt, og alle kan tilpasses. Selv i badeværelset født den "æra af tilpasning, der lader dig søge og finde personlig komfort lavet af små detaljer, der, omhyggeligt udvalgte, løse visse problemer, eller gør det muligt at pege på sin egen trivsel, hvad der giver øjeblikke af lykke.

For hvert problem eller behov selskaber som Alice Keramik har studeret et specifikt svar. Faktisk kan du vælge blandt de mange modeller af moderne colorari håndvaske fra enkle og trendy linjer og anmode Ral farver, du ønsker! Det kan faktisk få afløb for deres fantasi mellem farver med mat eller blank finish. For et moderne look er den perfekte luksus målstregen med Gold og Platinum Bronze.

Lad dig båret af kreativitet og bede om farven vask efter eget valg! Hvis du er i tvivl eller bekymringer, kan du kontakte os uforpligtende, vil vi være glade for at hjælpe dig med at vælge din vask til en designer badeværelse.