Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Farvet Håndvask Lavet af Keramik og Harpiks

Kan tilpasses designfarvede harpiksvaske: bordplade, søjle og ophængt.

En farvet keramisk vask  med bølgende og elegante former er en god løsning, men også den farvede harpiksvask er perfekt til dem, der ønsker et strejf af originalitet i deres indretning.

Om håndvaske i farvet keramik findes der forskellige modeller. De klassiske håndvaske til dem, der har et badeværelsesskab med en stor hylde, de ophængte vaske er perfekte til at optimere rengøringen af ​​badeværelset, og de tofarvede keramiske vægvaske er også velegnede til kontraktmiljø.
De farver er tilpasses, du kan vælge fra en meget bred vifte af forslag. Frigør din fantasi blandt farver med en mat eller blank finish. Eller luksuslinjen med guld, platin og bronze finish er perfekt til en sofistikeret stil.
De farvede harpiksvaske er derimod alle bordplader og er designet i klassiske cirkulære former.
Men vi har ikke glemt, hvem der elsker originalitet, det er derfor, vi tilbyder solide surface håndvaske med originale og ekstravagante former.

Lad dig blive båret af kreativitet og anmod om håndvasken i den farve, du foretrækker! Hvis du er i tvivl eller bekymring, kan du kontakte os uden forpligtelse til vores e-mail-adresser eller vores chat, vi hjælper dig gerne med at vælge din håndvaske til en original og moderne design badeværelse.