Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Bruser fittings, Taps & Mixers Termostatisk

Bruseren er en intim øjeblik af afslapning; en cuddle for vores krop og vores sind. Til dette strålen af ​​vand og dets temperatur er af grundlæggende betydning, og formålet med mikseren til bruser er netop.

Bruser hoved kan være klassisk med to-håndtag vandhaner eller med termostatarmatur. Blanderen især skyldes behovet for at løse problemet med vandtemperaturen når du brusebad. Faktisk hæve eneste drejeknap starte vandstrålen og positionere os direkte til centrum position ved at dreje knappen til den del fast til væggen og så strålen vil blive leveret i en medium varm eller varm temperatur.

De "termostatbatterier" er beregnet og automatisk og støt at regulere temperaturen af ​​koldt vand varmt vand, sparer de plads og give plads, en enkelt og elegant look.

Inde i badeværelset afsnit kan du også finde designer brusehoveder ultra decideret glamourøse farveterapi, der giver et vandfald i tropisk regn effekt og flyvning musik! Fås også farvet. Bossini, Ideal Standard, Viadurini Collection Bruser, Remer, Paini, Ercos og Mariani er bedst til badeværelse møbler mærker!

I vores online shop kan du finde etgrebsbatteri, skjult og selvrensende, gulv kolonner brusebad eller flush panel .. kort sagt du kan finde alt! Kvalitet og design kommer sammen for at give dig fornøjelsen af ​​en wraparound bruser.

Find designet supplement til badeværelset af dine drømme til rabatpriser!