Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Sofabord sten, moderne design

Sofabord i moderne design i sten og glas fremstillet i Italien til hjemmet i italiensk stil.

Ofte henvises til stuen borde, de lave og små kaffeborde nyder voksende succes og spredes generelt som møblerne i naturlig stil. Ved siden af ​​de traditionelle lavastensborde, der kender en begrænset diffusion, er de fossile og naturlige sten sofabord indført som tendenser på grund af deres moderne design, men samtidig eksotiske og naturlige.

På Viadurini finder du et udvalg af elegante stenborde, der er perfekte til at indrette stuen, dit opholdsstue og ikke kun (nogle modeller kan finde en god plads i soveværelset).
Vi valgte i vores katalog online forskellige typer fossile og naturstenstabeller med stenplader og metalfødder, med stenbase og glashylde, med marine krydsfiner eller glasfiberstruktur dækket med stenfliser af dygtige kunsthåndværkere.
Du kan også finde forskellige tilgængelige former: kvadratisk, rektangulær, oval, sekskantet, konisk, cylindrisk og anden mere dråbeformet, halvmåne, komma osv.

Find din model af disse fantastiske sideborde og kontakt os for at få dit personlige citat til på en moderne og naturlig måde at give din stue.