Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Klassisk og Moderne Smedejern Enkelt Senge

Smedejern, stål først opdaget, opkaldt efter forarbejdning, da det opnåede materiale - blomstre - så bliver slået til fjernelse af slagger. Det kan tage mange forskellige former og mønstre, hvilket skaber en romantisk og raffineret design tilbehør.

Dette materiale er en mere end kreative udtryk i skabelsen af enkeltsenge designe smedejern. De smedejern senge kan passer perfekt i et moderne interiør efter land eller provencalsk stil.

De specielle og unikke dekorationer af hovedet ud over smedejern farve er elementer, der kendetegner meget en enkelt seng. Farverne på disse senge kan variere i mange farver: sort, brun, grå, bronze for at skifte til bløde pasteller.

For dem, der ønsker en meget feminin og glamourøs seng kan vælge en enkelt seng i hvid smedejern. For ikke at nævne den storslåede version af sengen smedejern baldakin. Sød og raffineret indsat i et lille rum i Shabby Chic stil er perfekt.

I vores online shop kan du finde eksklusive serie Viadurini Collection Night mange forslag enkelte smedejern senge, unikke, da de er lavet af vores design team.

Kan ikke gå glip af pladsbesparende løsninger af smedejern senge med opbevaringsrum skjult under madrassen og lameller ideel til at optimere den nødvendige plads.

Har en overraskelse blandt de mange modeller og de tilbagediskonterede priser på de bedste smedejernssenge udvalgt til dig, i stand til at dekorere med stil din dagligstue!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies