Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Borde og Stole - Italiensk Design til Hjemmet

Køkkenborde og stuen til stole til hjemmet i en Italien-stil: udtrækkelige borde, konsoller, afføring og moderne stole.

Hvert hus har en indretning og en bygning, der adskiller sig fra de andre huse, der er ingen tvivl om. Men fra små studios til store villaer er hvert hus præget af tilstedeværelsen af ​​soveværelser, badeværelser, en stue og et køkkenområde.

I dette afsnit har vi valgt og grupperet de mest originale, moderne design italienske borde og stole til køkkenet, spisestuen og stuen. De er meget specielle og farverige møbler, der er lavet af materialer af høj kvalitet , som keramik, massivt træ, melamin, aluminium, hærdet glas,alt tilgængeligt til meget overkommelige priser. Innovativt design og lyse farver gør disse stole og borde unikke. Når du er i stand til at identificere deres optimale placering, er der ingen problemer: dine gæster vil altid blive forbløffet og underholdt også over den originalitet, som du har besluttet at møblere dit hjem . Til din rådighed, faste borde , udvidelige borde , klassiske stole og moderne stole , konsoller og køkkenstole .

Nok af ensformighed og strenghed, selv i vores hjem, har du brug for lidt stil og et strejf af vanvid til at gøre huset til det mest indbydende og gæstfri sted, ikke kun for gæster, men først og fremmest for os selv. For spørgsmål eller oplysninger om produkterne eller købsprocessen står vi til din rådighed, så tøv ikke med at kontakte os . Valg af de optimale stole og borde til stuen, i træ eller metal, dækket af imiteret læder eller i andre mere åndbare materialer, er et grundlæggende valg for at skabe et indbydende miljø i tråd med vores smag og tendenser.