Vi leverer italiensk design til over 100 lande verden over!
  • 0
  • 0

haveborde og udendørs teak og træ

Drømmen om en sommer sæson præget af dage og afslappende øjeblikke brugte ikke kun på stranden eller på ferie, men også i vores have, vedligeholdes med stolthed og engagement, hun er ved at blive realiseret. Del plads udenfor med familie og venner, organisere en munter morgenmad, en kølig drink eller en velsmagende grill, opfordrer til udvikling af elementer af komfortable og holdbare møbler: borde teak haven er et perfekt valg for sociale begivenheder succes.

Teak er en meget værdifuld asiatisk træ, som giver sikkerhed for et produkt fremstillet i et af de mest holdbare naturmaterialer beregnet til åbne rum, såsom stole, senge og borde udenfor.
Sammen med løftet om en fugt-resistent produkt, saltholdighed og atmosfæriske ændringer, en teak udendørs bord, garanterer ikke kun funktionel, men også æstetiske designløsninger til at opfylde alle behov.

Svært at vælge? En teak haven udtræksbord kan låne sig godt til dem, der ønsker at skifte en varm familie middag på en stor fest, mens de, der ønsker at satse på en moderne bord kan evaluere valget af et rundt bord, så der bliver mere plads til andre havemøbler. Men en rektangulær tabel er altid det mest traditionelle valg til denne tilbyde en bredere sortiment til rabatpriser. Der er også andre alternativer såsom en firkantet bord til minimal plads eller et ovalt bord til en mere sofistikeret valg og forsket.

Viadurini tilbyder den bedste teak haveborde og udenfor med nogle ændringer, der kan modstå vejr og nogle af akacietræ model for dem, der ikke ønsker at holde bordet på ydersiden, men altid sætte den til ly i dårligt vejr eller vintersæsonen.

En model er en nyhed: Round Table Rigtig teak bord , stort bord til 8-10 personer diameter på 150 cm eller 180 cm ideel til udendørs spisning med en stor gruppe af venner.
Den perle af bordet, som har massivt træ base og hylde i teak træ, er repræsenteret ved den centrale pladespiller (servivivande), der tillader alle gæsterne adgang til alle retter med en minimal indsats, uden at komme op eller bede en anden .

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies