Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Havebord Træ - Moderne Luksusdesign

Haveborde i teak eller massivt træ til luksus i huset og dit udvendige eller altan.

Drømmen om sommersæsonen, der er defineret af dage og afslapningsmomenter, tilbragte ikke kun på havet eller i helligdage, men også i vores have, vil det blive opnået. For at dele udendørsområdet med familie eller venner, organisere en god morgenmad, en frisk happy hour eller en velsmagende grill kræver tilstedeværelsen af ​​behagelige elementer af møbler:
Havebord træ lavet af teakræ er et perfekt valg til succesrige arrangementer!

Viadurini foreslår de bedste udendørs borde lavet af teak. Teak er et asiatisk træ mest værdsat, der giver sikkerhed for et produkt lavet med træ modstande til fugtighed, salthed og atmosfæriske ændringer. Et teakbord til udendørs sikrer ikke kun funktionelle egenskaber, men også æstetiske og designløsninger, der opfylder alle krav. Udover teak har vi nogle modeller i akacietræ eller i mahognitræ tilgængelig rund og rektangulær, for hvem der ikke ønsker at holde bordet altid i det udendørs, men sætte det inde om vinteren eller den dårlige vejr.

Du kan ikke vælge? Her for dig nogle ideer: Haveborde lavet med teak i forskellig størrelse med rektangulær form er perfekt til at lave intim middag eller en stor fest. Vi viser dig ved bordet hvor teaket kommer sammen med marmor og modellen hvor teakforbindelsen aluminium.
 
For hvem vil have et moderne bord kan værdien af et rundbord vælges. Find ud af Real Table-modellen af samlingen Viadurini in the Garden, et stort bord lavet med basen i harwood og toppen i teak til 8/10 personer, der er perfekte til at spise udendørs med mange venner. Den særlige del af bordet er det centrale revolverende plan (måltid-vognstation), der gør det muligt at tage alle paltes uden at stå op.