Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Have bænk, metal havebænk og have bænk lavet af træ

Denne side af kataloget på vores hjemmeside præsenterer haven bænke egnet til både en kontrakt miljø og et hjem og privat miljø.

Blandt vores forslag kan du finde teak havebænk underskrevet af det berømte italienske mærke Talenti, for dem der elsker luksus og klassisk stil.
Eller metalbænk af malet aluminium, der kan tilpasses i farver af Essence og Milo linjerne i samme Talenti mærke. En moderne stil og lavet i Italien kvalitet til dem, der elsker enkelheden af ​​linjer og former.
Men vi af Viadurini tænker også på dem, der foretrækker originalets originalitet ved at foreslå et nyt mærke kaldet Slide, der skaber udendørs bænke lavet af polyethylen bænken med formen af ​​den skriftligt tilpassede kærlighed i form af farve eller Snake modulære sæde til skabe kompositioner af unikke bænke med strålende lys.

For et brugerdefineret tilbud, kontakt os, vi vil gerne oprette dit estimat og give dig alle de oplysninger, du har brug for til at fortsætte med køb. Vi er tilgængelige via den relevante chat, telefonnummeret du finder på webstedet og vores e-mail-adresse.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies