Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Havesofabord af Moderne Design - Fremstillet i Italien

Udendørs sofaborde og borde til haven med et moderne italiensk design med fine Made in Italy luksusmaterialer.

Sommeren kommer, du kan begynde at nyde din have en god drink og læse en bog. Et uundværligt element til at gøre dette idylliske billede er haven sofabord. En vigtig møbel også at invitere dine venner til at drikke eller spise noget i din have.

Dette møbelobjekt giver ikke ude i din udendørs en unik og moderne stil, men det vil bidrage til at opnå en indbydende miljø. Moderne eller klassisk stil er ligegyldigt, det vigtigste er, at de forskellige materialer, der anvendes, bør være resistente på det tidspunkt. I dette afsnit tilbyder vi dig et bredere valg: forskellige typer træ, som teak, glasset, herunder glasfiber, for at give et elegant touch til din have eller aluminium for at skabe en glamour atmosfære. Vi har også sofabordens spareplads, som du kan stable efter brugen.

Alle produkterne er resultatet af det opmærksomme udvalg, som vores medarbejdere har lavet. De vejledninger, vi følger under valget, er altid kvaliteten, innovationen, designet og selvfølgelig det, der blev lavet i Italien!
Blandt mærket kan du finde: Talenti, Vondom, Myyour og Samlinger Viadurini in the Graden.