Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Tabeller have og moderne, design-ekstern

Foråret er nu ankommet! Kig ud i din have eller terrasse og se på situationen .. Haven er passet? Blomsterne har blomstrede? Hvis svaret er ja, perfekt!

Nu kan du komme ud, strække ud på sofaen, en drink og nyde i din yndlingsbog.

Mah .. oops! Du ved ikke, hvor at sætte drikken. Det er derfor, havebordet er meget vigtigt.

Ikke kun til at dekorere med stil endda din udendørs rum, men fordi det er funktionelt for en indbydende atmosfære.

De haveborde og udendørs klassisk og moderne design, afhængigt af dine præferencer, skal være modstandsdygtig over tid. Materialet til dette er meget vigtigt. Træ er absolut et meget holdbart naturmateriale og mere æstetisk tiltalende end de sædvanlige plast tabel.

Moderne borde af udendørs haven design og kan let findes i glas eller i flere bestemte materialer som glasfiber eller akryl. Teak perfekt, ekstremt holdbart materiale, men også effektiv. Rattan og aluminium er mere holdbare og elegante materialer til at skabe den rette atmosfære glamourøse.

For dem, der har brug for plads, kan du vælge tabeller folde have såkaldte "pladsbesparende". Her kan du finde en løsning og foretrukne farve (hvid, sort, due grå, beige, brun, chokolade, osv). Alle produkter fremhævede i kataloget er lavet af materialer af høj kvalitet, og er resultatet af omhyggelig udvælgelse foretaget af vores personale. Husk, at for enhver tvivl, vi står til din rådighed.

Det vil være en fornøjelse for os at hjælpe dig med at vælge bordet moderne eller klassisk ydre, der er rigtige for dig! Oplev vores tilbud og online-køber sofabordet til haven af ​​dine drømme!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige oplysninger og cookies