Made in Italy

Biocamino udendørs bioethanol med glasplade Dean-Table

  • Made in Italy
  • Kode: DEAN-TABLE
kr 20103,17 kr 25128,96 -20%
Foranstaltninger Bredde Ø90 cm x h. 115 cm x Dybde 90 cm x Vægt 40 Kg
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Biocamino udendørs bioethanol med glasplade Dean-Table
Dean-Table er en fantastisk biocamino fra udendørs jorden, enkle og elegante design, egnet til at genopdage betydningen af ​​ilden uden for hjemmet.
æstetisk og funktionel karakteristisk træk ved dette punkt er dens fantastiske form enkle og delikate rør, der er udstyret med en malet hærdet glas i samme nuance af biocamino, til brug af bordet. Takket være sin Dean-Table design kan give en yderst moderne værdi til ethvert rum, berige det med personlighed.
Essential og minimal dens design, funktionalitet og æstetik mødes i dette emne af udendørs møbler.
Lavet af lakeret stål for at sikre stabilitet.
Dean-Table er en biocamino med primært dekorativ funktion, håndlavede: rør og base laserskåret, håndslibning, sandblæsning at fjerne grater, pulverlakering med høj temperatur epoxy sort eller hvid maling - glasbord hærdet ultra klar med bund malet i hånden og flytte til ovnen med samme farve som strukturen.
Dean-Table leveres komplet med en rundbrænder manual Griff 20, består af en struktur i børstet rustfrit stål, med en varighed på 6-8 timer og en varmeeffekt på 2,0 kW, drevet af ethanol og placeres på toppen af ​​søjlen.
Denne biocamino består af en struktur lavet af lakeret stålrør, komplet med en brand skærm i borsilikatglas og en malet hærdet glas til anvendelse som en tabel.
Elegant og skulpturelle, den biocamino udendørs Dean-Table er et sandt kunstværk, i stand til at indgyde i det miljø, hvor det er en elegant, afslappende og fredelig.
Vigtigste er kendetegnende for denne pejs ligger i dets karakteristiske for ikke producerer røg og damp, ud over ikke kræve skorsten. Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse, som drives med bioethanol, en vedvarende energikilde.
Dean-Table er et unikt produkt af sin art, det fusionerer begrebet skønhed, varme, design og funktionalitet.
Pejs fås i to farver: sort eller hvid.
Det bringer også et strejf af varme og stil i dit hjem og vælge den finish, der passer dig!

Funktioner:
- Struktur i lakeret stålrør
- Fender borosilikatglas
- Plan malet hærdet glas i samme farve variant af strukturen
- Griff brænder 20. Varighed 6 - 8 timer.
- Opvarmer 2,0 kW.
- Brændstof miljøvenlig bioethanol
- Finish rustfrit stål satin
- Ingen skorsten
- Ingen røg og lugt
- Ingen vedligeholdelse

Burner funktioner Griff 20:
- Manuel rundbrænder
- Børstet rustfrit stål
- Varighed 6 - 8 timer.
- Opvarmer 2,0 kW
- Bioethanol Brændstof
- Maksimal belastning 1,8 L
- Forbrug 0,25LOA / t.
- Finish: børstet rustfrit stål

Viadurini Fire Collection er en samling, der skaber unikke og yderst naturskønne møbler. Vand, ild, stål, glas, marmor og keramiske materialer er til stede i livet i hver dag, der er forenet i disse fantastiske produkter. Viadurini Fire Collection, drevet af passion for design og værdien af ​​Produceret i Italien, fra fødsel til denne nye kollektion kendetegnet ved en stærk følelsesmæssig konnotation.
Pejse, der ikke producerer røg og damp og kræver ingen skorsten. Disse biofireplaces repræsenterer en æstetisk og innovativ løsning til boligindretning. De er miljøvenlige og ikke kræver vedligeholdelse, fordi næret af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Viadurini Collection Fire, takket være sin nye kollektion kan forvandle ethvert rum til et sted af følelser, afslapning og velvære, at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro