Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Keramisk Fire Clay Dekorerede Håndvaske

Håndvaske lavet af keramisk ild-ler for at give dit badeværelse et strejf af elegance og funktionelt design.

Den Fire-ler er en høj styrke keramisk materiale egnet til fremstilling af håndvaske .
Arbejdet af det keramiske produkt med hvid og kompakt dej med høj modstand og høj hygiejne , hvormed ruderne gør en enkelt krop under tilberedningen på mere end 1200 °.
Valget af at bruge dette materiale er rettet mod produkter, der er kollektivt anvendelige, for hvilke der skal garanteres soliditet, let rengøring og modstand over tid .

Mellem vores forslag om ildvaskevaskevaskere vil det være muligt at finde en løsning af god stil, beriget med dekorationer og finish realiseret i 24 karat guld og platinder giver charme og værdi til enhver badeværelseszone sammen med det fremstillede i Italien- mærke, der garanterer værdien, kvaliteten og en stor varighed over tid, hvilket skaber en smuk balance mellem design og funktionalitet .

For mere information om dette innovative materiale eller om de foreslåede håndvaske undlade man ikke at kontakte os gennem det dedikerede format på vores hjemmeside, via e-mail eller telefonisk. Vores personale vil med glæde hjælpe dig under dit køb, hvilket gør det let og hurtigt.