Tel. +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Rosenthal Versace Medusa Rød oval design porcelæn fad

Kode: 12734 ROSSO
kr 2.098,93
Moms er inkluderet
- +
Materiale
porcelæn
Leveringstider
2 ugers leveringstid kan stige, hvis produktet er udsolgt
Versace
Rosenthal Versace Medusa Rød oval design porcelæn fad
Den fabelagtige moderne design Versace Medusa Rød fad er en del af den linje, der har to tre nuancer: en elegant rød og værdsatte guld og sort; at deltage danner en fin grund, der bærer fascinerende epoker og fjernt.
Lederen af ​​Medusa er ikonet for den Versace kollektion, der gør dette til en klassiker tjeneste, men på samme tid er et symbol på velstand i moderne tabel.
NB. Må ikke vaskes i opvaskemaskinen, skal du vaske i hånden!

Vi har hele Versace Hjem Collection. For mere information og / eller kontakte os på clienti@viadurini.it skøn.

Medusa - Rosenthal møder Versace: Den første porcelæn sæt Versace
Versace og Rosenthal er begge synonymt med ekspertise og høj kvalitet. Rosenthal skylder sin internationale berømmelse til sin evne til altid at kombinere tradition og innovation, mens Versace er kendt over hele verden for sin unikke glamour og luksus. Samarbejdet mellem disse prestigefyldte virksomheder, blev grundlagt en af de første tjenester i samlingen "Rosenthal møder Versace": den "Medusa" service Gianni Versace tilhører "Ikarus" samling, der afspejler mere end nogensinde den enestående verden af rigdom og Versace farver.
Centralt punkt i denne samling er en overdådig gylden vandmand hoved, den umiskendelige tegn på genkendelse Versace, omgivet af udtryksfulde barokke dekorationer. Lederen af ​​Medusa er - i centrum - på alle de kopper og alle kander, samt på alle retter både store og små i den "Medusa" indsamling. Rigtige aristokrater farver - rød, elegant guld og sort - og udfordrende designs og filigran ornamenter giver lederen af ​​Medusa en farverig ramme overdådig elegance uhørt. Den "Medusa" samling omfatter en komplet middag service og kaffestel samt tilbehør. Store krus morgenmad cappuccino kaffe og mælk, suppe tallerkener og skåle er en del af sin samling som en dyrebar gave meget personlige tilbehør såsom serviet ring, lysestager, vaser og elegante ryger sæt. Begge glas samlinger "Medusa Lumière" og "Méandre" og selv bestik kollektion "Medusa Gold" fuldføre elegante farverige bord i den unikke verden af Versace stil.

Gennem dekorationer lavet af symboler, til gamle elementer og referencer mytologi det fremkaldte forskellige imaginære scenarier. Versace formår at skabe fantastiske verdener end nogensinde brug luksuriøs porcelæn, krystal og bestik fra Rosenthal med en kvalitet op til de højeste forventninger. I hvert produkt kvalitetsmaterialer behandles i den mest mesterlige måder. Versace altid formår at skabe en bro mellem fortiden og de ultra-moderne Oprettelse tidløse grunde og på alle måder at følge med tiden. Den harmoni af disse grunde er det helt identificeres i de artikler, der i samarbejde med Rosenthal.

For nylig viste produkter