Aperitif Service 12 Stykker Moderne hvide porcelæns designplader - Nalah

 • Kode: NALAH6
kr 1162,41 kr 1291,60 -10%
Materiale porcelæn af aluminium
Foranstaltninger Tallerken: 20x18 cm Skål: 19x9,5x5 cm
Farve Hvid elfenben
Leveringstider 10/15 arbejdsdage

Sæt af porcelæns forretter, 12 stykker moderne, elegant og modstandsdygtig design.

Tjeneste bestående af :
 • n.6 Snackplade 20x18 cm
 • n.6 Forretter skål cm 19x9,5x5
Denne alsidige servise er kendetegnet ved det materiale, det er lavet af, det vil sige et bestemt porcelæn, i hvilket sammensætningen et specielt råmateriale, korund, tilsættes for at gøre det mere modstandsdygtigt og elegant.

Men ud over det særlige materiale er samlingen også kendetegnet ved originaliteten af produkterne og skønheden i de former, der komponerer det. Undersøgelse og undersøgelse af former er blevet rettet mod at give personlighed og originalitet til mise en-tabellen, så det kan bemærkes og huskes. I det mangefacetterede og enorme kulinariske forslag er det nu konstateret, at differentiering er væsentlig, og den første virkning gives netop af mise en-tabellen og den "æstetiske" præsentation af ens kulinariske forslag. Tjenesten tjener dette formål: det brede sortiment , de generøse dimensioner og alsidigheden af produkterne giver mange ideer til en original fortolkning af deres retter og en optimal præsentation.

De slående elementer i porcelæn giver mulighed for en række forskellige præsentationer . Her er derfor en salatskål velegnet til at rumme is til at servere friske drikkevarer.
Definitionen "klassisk skønhed" er repræsenteret ved et bordsæt i en enkel, men på samme tid af naturlig elegance, der er i stand til at fortælle historien om en skål ud over dens aromaer og farver.

Styrker :
 • Kvalitet : multifunktionaliteten af produkterne og den omhyggelige undersøgelse af figurer, farver og materialer, giver dig mulighed for at skabe en unik mise en place, der er i stand til at bringe flere oplevelser med smag og stil til liv.
 • Design : dette er en miljøvenlig linje, og alle elementer i kollektionen er kendetegnet ved linjernes fuldt harmoniske trend med den dyrebare elfenbenhvide farve.
 • Originalitet : Den dristige kombination af originale linjer med et "ikke-konformistisk" design bringes til bordet for at begejstre.
 • Alsidighed : Produkterne er specielt designet til at tilpasse sig enhver form for mad og miljø, så de kan bruges både til forretter, første kurser, anden kurser eller desserter, hvilket giver plads til fantasi og kreativitet. En alsidig samling til ubegrænsede kombinationer.

Farven :
 • Lidt elfenbenhvid, der minder om knoglekina, men med en varmere og mindre aseptisk skygge end normal hvid, for dette er meget værdsat.
Sammensætning :
 • 100% Aluxina: porcelæn med 30% korund.
Det sidstnævnte er et mineral med meget høj hårdhed (kun til diamant), og tilføjelsen til blandingen har den dobbelte virkning af at reducere porøsiteten i porcelænet, gøre det mere robust og tillade madlavning af produkterne ved højere temperaturer, andre funktioner der giver større modstand . Begge disse effekter gør derfor produkterne meget mere solide end normalt porcelæn.
Valget af dette materiale er derfor designet til at tilbyde et produkt, der er modstandsdygtigt mod ridser og flis, også ideelt til intensiv og professionel brug.

Tekniske egenskaber:
 • Fremragende værdi for pengene, især i forhold til produktets meget lange livscyklus. Den oprindelige udgift afskrives over en lang periode og er derfor en optimal investering, selv for dem, der stresser mise-tabellen til det maksimale.
 • Corundum er et hårdt og stabilt mineral, der indeholder jern, titan, krom og vanadium. Det er nummer to på rangeringen af de hårdeste mineraler i verden.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro