Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Elektriske pejse fra Jorden, italiensk design

Har du ikke har din skorsten, du har lidt plads og ikke kan lide røg, men du har altid drømt om et hyggeligt hus med en nice pejs ...

Måske ville du selv være i stand til at bevæge sig fra et rum til pejsen. Løsningen findes og valget at gøre, er at købe en elektrisk pejs fra jorden! Og hvorfor ikke, et design model, der kan genskabe en »særlig atmosfære for enhver aften med familie eller venner.

Altid få brænde og rense snavs aske .. er ikke problemer, som du helt sikkert vil have en elektrisk pejs.

Elektriske pejse fra jorden er efterspurgte, fordi de har væsentlige og moderne linjer, der er blandet med rustfrit stål figurer med hærdet glas og kunst manuelle variationer i fine keramik. Et strejf af glamour til en raffineret og elegant hus.

Den ekstremt lave strømforbrug gør det til et meget interessant produkt, alle takket være den avancerede teknologi, der anvendes, for eksempel, de gennemsnitlige omkostninger for den æstetiske funktion er 4 eurocent pr time. Også mens du bruger vandtåge til at skabe en flamme og røg effekt af utrolige realisme forbruge meget lidt: med en liter postevand, kan vi fodre ilden i 12 timer.

En delikat dug af 'vand ved en ultralydsscanning teknik skaber en tredimensionel effekt "flammer og røg." Dette, kombineret med den falske træ og en lys og funklende aske seng, producerer en effekt, der overstiger alle forventninger af realisme i en elektrisk brand.

Være forbløffet over de mange produkter af linjen Viadurini Fire Collection, vil du finde mange modeller og belægninger af elektriske pejse fra jorden. Køb online alle vores produkter!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies