Gulv Elektriske Pejse - Italiensk Design

4 Produkter
Viadurini Fire Design
kr 31.798,68
Viadurini Fire Design
kr 25.987,27
Viadurini Fire Design
kr 23.955,95
Viadurini Fire Design
kr 17.426,64

Fritstående ildsteder med elektrisk vand til møblering af et designerhus: opvarmning produceret og designet af italienske kunsthåndværkere

Disse pejse giver dig mulighed for at møblere din stue med et moderne designobjekt, der er i stand til at skabe en speciel atmosfære i dit hjem.

De elektriske ildsteder i gulvet er meget efterspurgte, fordi de har væsentlige og moderne linjer, der blandes med geometrier af rustfrit stål med hærdet glas og den manuelle kunst i variationerne i fin keramik. Et strejf af glamour til et raffineret og elegant hjem.
Desuden gør ekstremt lavt strømforbrug det til et meget interessant produkt. De gennemsnitlige omkostninger til æstetisk drift er 4 euro cent i timen. Selvom de bruger vanddamp til at genskabe en flamme og røgeffekt af utrolig realisme, forbruger de meget lidt: med en liter vand fra vandet kan vi fodre pejsen i 12 timer.

Lad dig forbløffe over de mange produkter fra Viadurini Collection Fuoco-linjen, du vil finde mange modeller og belægninger af fritstående elektriske pejse. Køb alle vores produkter online, og hvis du har brug for hjælp, tøv ikke med at kontakte vores personale via e-mail-adressen og telefonnummeret på vores side. Vi hjælper dig gerne med dit køb og besvarer dine spørgsmål.
Email Newsletter
Newsletter