Elektrisk Pejse i Vand af Italiensk Design og Håndværk

3 Produkter
Viadurini Fire Design
kr 24.252,42 kr 26.947,13  - 10%
Viadurini Fire Design
kr 31.488,32 kr 34.986,96  - 10%
Tidligere pris: kr 25.212,32

Elektrisk pejse i vand med et helt italiensk design og idealisering: materialer af høj kvalitet

Disse pejse designet af Viadurini Fuoco Collection bruger en raffineret og eksklusiv teknologi, der tillader en flammeeffekt af utrolig realisme.

Betjening er enkel. Den tredimensionelle effekt oprettes ved hjælp af ultralyd for at skabe en meget fin forstøvning af vandet, der er oplyst for at skabe "flammer og røg" -effekt. Dette aspekt kombineret med falsk træ og en lys og mousserende askebed producerer en effekt, der overgår alle forventninger til realisme i en elektrisk ild.
De fleste af de elektriske vandpejse i samlingen kan styres med en praktisk fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre brand- og røgeffekten og også den nyttige opvarmningsfunktion. Disse pejse kombinerer faktisk charmen ved flammeeffekten, fordelen ved at være i stand til at have en behagelig øjeblikkelig og økonomisk varme.
De garanterer lavt forbrug takket være opnået teknisk effektivitet.

På vores hjemmeside kan du købe elegante modeller til nedsatte priser. Spild ikke tid, kontakt vores personale og anmod om et personlig tilbud. vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med dit online køb.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro