NEDSATTE VARER OP TIL 50%
kundeservice +39 0541.623760
Indkøbsvogn
Hjemmeside > VARME APPARATER > Elektriske pejse > Elektriske Pejse Væggen >

Electric Pejse Wall, designet og produceret i Italien

Avanceret søgning

elektrisk pejs fra Shakespeare Wall
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

elektrisk pejs fra Shakespeare Wall

kr 11.766,99
vægmonteret elektrisk pejs Kipling
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

vægmonteret elektrisk pejs Kipling

kr 12.221,86
Wall elektrisk pejs Besson
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

Wall elektrisk pejs Besson

kr 12.042,89
Elmotor flammer og røg effekt Cardiff
Made in Italy
Viadurini Collezione Fuoco

Elmotor flammer og røg effekt Cardiff

kr 9.418,06
Din drøm har altid været at have en pejs i dit hjem, men du indse, at der ikke er plads nok, at du ikke har din skorsten ... så hvordan man gør? En smuk og praktisk løsning er en elektrisk pejs design væggen!

E 'af stor landskabelig effekt, og det kan placeres i det slappe område af huset eller ved siden af ​​spisebordet. det vil helt sikkert skabe en varm og indbydende og en stærk æstetisk effekt. Den linje af pejse byder elegance deres trumfkort. Slank og raffineret, men samtidig sober i farve og i tarmkanalen er den optimale løsning til at gøre en særlig væg. Gennemfør de funktioner ekstrem stilhed, en brand og gløder effekt af utrolige realisme og i nogle modeller, en praktisk varmefunktion med to magt og en praktisk fjernbetjening leveres som standard til fjernbetjening.

Den meget lave energiforbrug elektriske pejse fra vores kollektion vil forbløffe dig! De gennemsnitlige omkostninger for en æstetisk operation forbrug er 4 eurocent pr time.
Det er faktisk elektrisk pejse, der bruger vand spray til at skabe flammer og røg effekt, men det er meget lidt vand nødvendig: med en liter du kan fodre ilden for 12 timer.

Udvælgelsen af ​​elektriske pejse til Viadurini Fire Indsamling af vand væggen ved hjælp af en raffineret og eksklusiv teknologi, der tillader en flamme af en utrolig realisme: den tredimensionelle effekt er oprettet ved hjælp af ultralyd til at skabe en meget fin forstøvning af det vand, der er oplyst til at skabe "flammer og ryge. " Dette, kombineret med den falske træ og en lys og funklende aske seng, producerer en effekt, der overstiger alle forventninger af realisme i en elektrisk brand.

Nej, du vil ikke engang komme op fra stolen for at styre driften af elektrisk pejs, takket være den handy fjernbetjening for at indstille "ild og røg effekt. Flammen vil give dig en øjeblikkelig varme, der ikke vil gøre dig helt beklager valg.

Blive forbløffet over den brede vifte af elektriske pejse Wall på vores hjemmeside, vil du finde så mange modeller til én passer til dit hjem.