Vægmonterede Elektriske Pejse - Designet og Lavet i Italien

1 Produkt
Viadurini Fire Design
kr 15.180,85 kr 18.976,04  - 20%

Elektrisk vægmonteret design pejs - Opvarmning designet og udviklet af fremstillet i Italien håndværkere.

Det har stor naturskøn virkning og kan placeres i afslapningsområdet i huset eller ved siden af spisebordet. Det skaber helt sikkert en varm og indbydende atmosfære med en stærk æstetisk påvirkning.

Linjen med elektriske væg-pejse gør elegance til deres vinderkort. Slank og raffineret, men på samme tid ædru farve og i strækningen er den optimale løsning til at gøre en væg speciel. Funktionerne afsluttes med en ekstrem stilhed, en ild og glødereffekt af utrolig realisme og, i nogle modeller, en praktisk opvarmningsfunktion med to kræfter og en praktisk fjernbetjening leveret som standard til fjernbetjening.
Det er også værd at bemærke det meget lave energiforbrug af pejse i vores samling.
Det er faktisk elektriske pejse, der drager fordel af det forstøvede vand for at skabe flamme- og røgeffekten, men meget lidt vand er nødvendigt: med en liter er det muligt at fodre pejsen i 12 timer.

Lad dig forbløffe over det store udvalg af elektriske ildsteder på væggen på vores site, du vil finde mange modeller, inklusive dem der passer til dit hjem.
Vores personale står til din rådighed for at hjælpe dig under købet og til at besvare dine spørgsmål om produkterne på vores site gennem vores e-mail-adresse og den relevante chat i bunden af siden.
Email Newsletter
Newsletter