Ved telefonopkald +39 0541 623760 fra 9.00 til 17.00
  • 0
  • 0

Soveværelser, badeværelse Møbler, netværk, madrasser og senge til at måle

På Viadurini kan anmode om "skræddersyet møbler til dit behov, kan vi producere det for dig Camerette, Badeværelse Møbler, netværk, madrasser og Senge Mål

Vi ikke for ingenting har opnået den største seng i Italien, selvfølgelig skrædder!

madrasser Mål

Vi oprette brugerdefinerede madrasser, hukommelse skum, et materiale, der er opstået i de seneste år, og med hvem der nu produkter på markedet de fleste af madrasserne. Takket være den viskoelastiske skum, der udgør hukommelsen skum, disse madrasser er meget komfortabel, fordi de passer til silhuetten af kroppen. Dette sker takket være millioner af mikroceller, der tillader det at fordele jævnt trykket af vægten på sengen. Blandt fordelene: lette vægt, dimensionelle stabilitet, åndbarhed, fleksibilitet og problemfri drift er de andre egenskaber ved en madras hukommelse.
Undertiden behov særlige foranstaltninger skyldes fysiske særlige behov (høje mennesker, overvægtige, fede, sengeliggende osv) eller for specifikke miljøer (brugerdefinerede madrasser til både, campingvogne, campingvogne, osv).

Derfor, hvis du har særlige behov i længden, de brugerdefinerede madrasser er den ideelle løsning. Vores produkter er lavet kun med materialer af høj kvalitet lavet i Italien, og du kan bestille online og modtage dem derhjemme.

netværk Mål

Ud over en madras du har brug for et skræddersyet netværk , støtte base for din seng ekstra store. Sådanne netværk som i tilfældet med senge og madrasser er beregnet til personer med særlige behov i højden eller bredden (fordi meget høj), eller for dem, der blot har en meget stor seng, komfortable og rummelige.
Vores net findes i forskellige materialer og størrelser: træ eller jern, justerbar, manuel eller motoriseret.

Senge Mål

Vi kan oprette brugerdefinerede senge enkelt eller dobbelt for voksne og børn med boliger, hems, ortopædisk.

Vi kan tilbyde polstrede senge, træ, smedejern, med stor skuffe eller container ortopædiske senge med ortopædisk hævning af gas stempler (for nemmere løft).

Vores skræddersyede polstrede senge er til rådighed i stof, læder og imiteret læder og kan monteres som ekstraudstyr:
  1. Se alle de modeller, der er i denne kategori
  2. Udfyld formularen med angivelse af navnet på den seng, du har valgt, eller ring til os0541-623760
  • chromotherapy bag Hovedgavl
  • Courtesy LED lyser under side fascia (for at lette nedstigning af sengen)

Til elskere af tradition og den klassiske vi kan levere smedejernssenge skræddersyet til alle farver (også valgt af kunden) give dem på anmodning som ekstraudstyr baldakiner, kommode eller container.

Alle vores tilpassede produkter skræddersyet til du er 100% fremstillet i Italien.


 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Personlige Oplysninger og Cookies