Made in Italy

7 -element soveværelsesmøbler fremstillet i Italien - Rubin

  • Made in Italy
  • Kode: RUBINO
kr 35.880,99 kr 44.851,20 -20%
Materiale Træ
Leveringstider 30/45 arbejdsdage

Dobbelt soveværelse komplet med 7 moderne elementer Made in Italy, høj kvalitet.

Soveværelsesmøbler bestående af 6 elementer helt fremstillet i Italien . Sammensætningen indeholder en dobbeltseng med træseng i stel af trækul med polerede metalfødder, nedhængte sideborde i matlakeret træ med blyfinish, kommode med 5 skuffer (bestående af 2 modulelementer) i tofarvet lakeret træ med bly- og fjerfinish, hylde i træ med trækulfinish, metalhylde (sammensat af 2 modulelementer) i blylakeret finish og ovalt vægspejl. En unik møbleringsløsning præget af en raffineret minimalisme, der understreger funktionerne i hvert element i denne pragtfulde sammensætning til soveområdet. Den virkelige hovedperson i dette miljø er dobbeltsengen, der har en imponerende og elegant personlighed, der er i stand til at fylde ens private rum og tilbyde kvalitetshvil . Omkring det er hvert komplement valgt til at skabe en eksklusiv harmoni takket være referencen til finish og nuancer. Det særegne ved disse møbler er den modularitet, som hvert stykke tilbyder, hvilket sikrer et resultat, der opfylder enhver form for behov og personlig smag for et ekstremt tilpasseligt resultat .

Sammensætningen af kammeret indeholder "Dimensioner og antal stykker" :
  • 1x seng (lamelbund og madras medfølger ikke) - L 169 x B 209 x H 32 cm (lamelbund 160 x 200 cm);
  • 1x natbord - B 60 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x langt natbord / kommode (bestående af 2 modulelementer) - B 60 x D 41 x H 18,4 cm / B 90 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x kommode (bestående af 2 modulelementer) - B 90 x D 41 x H 74,8 cm / B 90 x D 41 x H 19,6 cm;
  • 1x træhylde - B 240 x D 42,5 x H 5 cm;
  • 1x metalhylde (sammensat af 2 modulelementer) - 2x B 60 x D 25 x H 0,3 cm;
  • 1x ovalt vægspejl - L 90 x H 120 cm.
Det er en møblerende idé, der er skabt på grundlag af håndværkerværdier , for at opnå den fremragende kvalitet og høje kvalitet, der er typisk for Made in Italy , hvor innovative ideer og kultur er sammenflettet til fordel for optimering af processer og opmærksomhed på detaljer. Sådan fødes funktionelle og raffinerede møbler til soveområdet.

NB : hvert element er en del af et modulært og modulært system til at skabe skræddersyede løsninger. Oplev den brede vifte af farver og finish og særlige processer, der er tilgængelige til at imødekomme ethvert behov.
Kontakt os for mere information ved hjælp af formularen "Anmod om oplysninger ".
Email Newsletter
Newsletter