Made in Italy

7 -element soveværelsesmøbler fremstillet i Italien - Rubin

  • Made in Italy
  • Kode: RUBINO
kr 35.894,95 kr 44.868,64 -20%
Materiale Træ
Leveringstider 30/45 arbejdsdage

Dobbeltværelse komplet med 7 moderne elementer Made in Italy, høj kvalitet.

Soveværelsesmøbler består af 7 elementer udelukkende lavet i Italien . Sammensætningen omfatter en dobbeltseng med træsengestel i tekstureret carbonfinish med polerede metalfødder, ophængte side sengeborde i matlakeret træ med blyfinish, kommode med 5 skuffer (bestående af 2 modulelementer) i tofarvet lakeret træ med bly- og fjerfinish, hylde i træ med kulstruktureret finish, metalhylde (sammensat af 2 modulelementer) i blylakeret finish og ovalt vægspejl. En unik indretningsløsning kendetegnet ved en raffineret minimalisme , der understreger træk ved hvert element i denne pragtfulde sammensætning til soveområdet. Den sande hovedperson i dette miljø er dobbeltsengen, som præsenterer en imponerende og elegant personlighed , der er i stand til at udfylde sine private rum og tilbyde hvile af høj kvalitet . Omkring det er hvert komplement valgt for at skabe en eksklusiv harmoni takket være tiltrækningen af finish og nuancer. Det særlige ved dette møbel er modulopbygningen, som hvert stykke tilbyder, hvilket sikrer et resultat, der opfylder enhver form for behov og personlig smag for et ekstremt tilpasseligt resultat .

Sammensætningen af kammeret inkluderer "Dimensioner og antal stykker" :
  • 1x seng (bund og madras medfølger ikke) - L 169 x D 209 x H 32 cm (bund 160 x 200 cm);
  • 1x sengebord - L 60 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x langt sengebord/kommode (bestående af 2 modulelementer) - L 60 x D 41 x H 18,4 cm / L 90 x D 41 x H 18,4 cm;
  • 1x kommode (bestående af 2 modulære elementer) - L 90 x D 41 x H 74,8 cm / L 90 x D 41 x H 19,6 cm;
  • 1x træhylde - L 240 x D 42,5 x H 5 cm;
  • 1x metalhylde (bestående af 2 modulære elementer) - 2x L 60 x D 25 x H 0,3 cm;
  • 1x ovalt vægspejl - L 90 x H 120 cm.
Det er en indretningsidé skabt på basis af håndværksmæssige værdier , for at opnå den ekspertise og høje kvalitet , der er typisk for Made in Italy , hvor innovative ideer og kultur er flettet sammen til fordel for procesoptimering og sans for detaljer. Sådan fødes funktionelle og raffinerede soveværelsesmøbler.

NB : hvert element er en del af et modulært og modulært system til at skabe skræddersyede løsninger. Oplev det brede udvalg af farver og finish og specielle processer til rådighed for at tilfredsstille ethvert behov.
NB: Boiserie og polstrede paneler er ikke inkluderet.
Kontakt os for mere information ved at bruge formularen " Anmod om oplysninger ".
Email Newsletter
Newsletter