Made in Italy

5 -element soveværelse fremstillet i Italien luksusmøbler - Zakynthos

  • Made in Italy
  • Kode: ZANTE
kr 55.568,47 kr 69.460,56 -20%
Materiale Træ
Leveringstider 30/45 arbejdsdage

Komplet soveværelse med 5 elementer moderne stil Made in Italy, høj kvalitet.

Soveværelsesmøbler bestående af 5 elementer helt fremstillet i Italien . Sammensætningen omfatter en dobbeltseng med mat lakeret træramme, polstret sengegavl i øko-læder og fødder i kanellakeret træ, to natborde (2 skuffer) og to kommoder (5 skuffer) i samme farve som fødderne på sengen beriget med detaljer i struktureret terracotta finish. Fra den særlige opmærksomhed på detaljer og balancen mellem former og materialer , fødes en møbleringsstil til soveområdet, præget af en raffineret minimalisme og rig på detaljer såsom harmonien mellem komponenternes bund og sengens fod. Sidstnævnte er klædt i nye nuancer og finder det perfekte kompromis mellem elegance og friskhed og giver dermed liv til en eksklusiv møbleringsløsning med en stærk moderne personlighed .

Sammensætningen af kammeret indeholder "Dimensioner og antal stykker" :
  • 1x seng (lamelbund og madras medfølger ikke) - L 180 x B 221 x H 90 cm (lamelbund 160 x 200 cm);
  • 2x natborde - B 45 x D 42,2 x H 58,8 cm;
  • 2x høje skuffeenheder - L 81,9 x B 42,5 x H 132,4 cm.
Det er en møblerende idé, der er skabt på grundlag af håndværkerværdier , for at opnå den fremragende kvalitet og høje kvalitet, der er typisk for Made in Italy , hvor innovative ideer og kultur er sammenflettet til fordel for optimering af processer og opmærksomhed på detaljer. Sådan fødes funktionelle og raffinerede møbler til soveområdet.

NB : hvert element er en del af et modulært og modulært system til at skabe skræddersyede løsninger. Oplev den brede vifte af farver og finish og særlige processer, der er tilgængelige til at imødekomme ethvert behov.
Kontakt os for mere information ved hjælp af formularen "Anmod om oplysninger ".
Email Newsletter
Newsletter