Made in Italy

Bioethanol pejs med rustfrit stål bord og glas Leon, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: LEON
kr 8.058,18 kr 10.072,71 -20%
Foranstaltninger Bredde Ø22 cm x h. 42 cm x Dybde 22 cm x Vægt 7 Kg
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Biocamino bordplade i rustfrit stål og glas bioethanol Leon
Inspireret af den afslappende svingende bevægelse af vandet i en sø, Leon perfekt kombination æstetisk lethed, varme og ild iboende styrke rent stål.
Leon er en fantastisk væg biocamino, elegant og raffineret design, egnet til at genopdage betydningen af ​​den indenlandske brand.
æstetisk og funktionel karakteristisk træk ved dette punkt er dens fantastiske form, med enkle linjer, bugtet og elegant.
Leon er et unikt produkt af sin art, effekten meget speciel og fascinerende naturskønne. Egnede, takket være dens æstetiske Lethed og størrelse egenskaber, til at fremlægge hver indstilling monopolisere deres udseende.
Kendetegnet ved en struktur i pulverlakeret stålplade, komplet med en cirkulær brænder manual Griff 8 3 timer og varmeeffekt 2,0 kW.
Leon er en biocamino med primært dekorative, håndlavede: element, laserskåret, afgratning fleksibel hånd, hånd inderring svejsning, slibning svejsninger, ruder, indvendig og udvendig i rustfrit stål håndlavet.
Raffineret, elegant, skulpturel, den biocamino Leon lykkes med sin perfekte og kurvede form til at indgyde en afslappet og behagelig varme i miljøer, hvor det er placeret, velegnet til både indendørs og udendørs miljø.
Vigtigste er kendetegnende for denne pejs ligger i dets karakteristiske for ikke producerer røg og damp, ud over ikke kræve skorsten. Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse, som drives med bioethanol, en vedvarende energikilde.
Det bringer dig også et strejf af varme og stil i dit hjem!

Funktioner:
- Pulverlakeret ramme stålplade
- Fender borosilikatglas
- Cirkulære brænder Griff 8. Varighed 3h.
- Opvarmer 2,0 kW
- Brændstof miljøvenlig bioethanol
- Finish rustfrit stål satin
- Ingen skorsten
- Ingen røg og lugt
- Ingen vedligeholdelse

Burner funktioner Griff 8:
- Manuel brænder
- Børstet rustfrit stål
- Varighed 3 timer
- Opvarmer 2,0 kW
- Bioethanol Brændstof
- Maksimal belastning 0,8 l
- Forbrug 0,25LOA / t

Viadurini Fire Collection er en samling, der skaber unikke og yderst naturskønne møbler. Vand, ild, stål, glas, marmor og keramiske materialer er til stede i livet i hver dag, der er forenet i disse fantastiske produkter. Viadurini Fire Collection, drevet af passion for design og værdien af ​​Produceret i Italien, fra fødsel til denne nye kollektion kendetegnet ved en stærk følelsesmæssig konnotation.
Pejse, der ikke producerer røg og damp og kræver ingen skorsten. Disse biofireplaces repræsenterer en æstetisk og innovativ løsning til boligindretning. De er miljøvenlige og ikke kræver vedligeholdelse, fordi næret af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Viadurini Collection Fire, takket være sin nye kollektion kan forvandle ethvert rum til et sted af følelser, afslapning og velvære, at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
Email Newsletter
Newsletter