Made in Italy

Biocamino Moderne Wall bioethanol til Joseph flamme form

  • Kode: JOSEPH
kr 12.579,92
Foranstaltninger Bredde 50 cm x h. 76 cm x Dybde 15 cm x Vægt 10 kg
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Biocamino Moderne Wall bioethanol til Joseph flamme form
Joseph er en fantastisk biocamino Wall, et originalt design, elegant og raffineret, egnet til at genopdage betydningen af ​​den indenlandske brand.
Dens form ligner omridset af en minimal flamme, elegante og moderne omslutter en høj varme hjerte. Let at installere og lægger direkte på væggen som et billede, men i modsætning til det, det er et arbejde i konstant bevægelse, der giver rummet personlighed. æstetisk og funktionel karakteristisk træk ved dette punkt er derfor sin fantastiske form, enestående i sin art.
Joseph er et produkt virkelig unik og fascinerende naturskønne effekt. Egnede, takket være dens æstetiske Lethed og størrelse egenskaber, til at fremlægge hver indstilling monopolisere deres udseende.
Kendetegnet ved en stålramme, pulver, Joseph er komplet med en cirkulær brænder manual Griff 8 varig 3h og varmeeffekt 2,0 kW.
Joseph er en biocamino med primært dekorative, håndlavede: hånd-svejsning langs kanten, køre med fleksibel hånd-svejsning, håndslibning, maling med epoxy sort maling ved høje temperaturer.
Raffineret, elegant, skulpturel, den biocamino Joseph lykkes med sin perfekte og kurvede form til at indgyde en afslappet og behagelig varme i miljøer, hvor det er placeret.
Vigtigste er kendetegnende for denne pejs ligger i dets karakteristiske for ikke producerer røg og damp, ud over ikke kræve skorsten. Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse, som drives med bioethanol, en vedvarende energikilde.
Det bringer dig også et strejf af varme og stil i dit hjem!

Funktioner:
- Struktur i pulverlakeret stål
- Cirkulære brænder Griff 8. Varighed 3h.
- Opvarmer 2,0 kW
- Brændstof miljøvenlig bioethanol
- Finish sortlakeret stål pulver
- Ingen skorsten
- Ingen røg og lugt
- Ingen vedligeholdelse

Burner funktioner Griff 8:
- Manuel brænder
- Børstet rustfrit stål
- Varighed 3 timer
- Opvarmer 2,0 kW
- Bioethanol Brændstof
- Maksimal belastning 0,8 l
- Forbrug 0,25LOA / t

Viadurini Fire Collection er en samling, der skaber unikke og yderst naturskønne møbler. Vand, ild, stål, glas, marmor og keramiske materialer er til stede i livet i hver dag, der er forenet i disse fantastiske produkter. Viadurini Fire Collection, drevet af passion for design og værdien af ​​Produceret i Italien, fra fødsel til denne nye kollektion kendetegnet ved en stærk følelsesmæssig konnotation.
Pejse, der ikke producerer røg og damp og kræver ingen skorsten. Disse biofireplaces repræsenterer en æstetisk og innovativ løsning til boligindretning. De er miljøvenlige og ikke kræver vedligeholdelse, fordi næret af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Viadurini Collection Fire, takket være sin nye kollektion kan forvandle ethvert rum til et sted af følelser, afslapning og velvære, at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer