Made in Italy

Biocamino Moderne Wall bioethanol til Joseph flamme form

  • Kode: JOSEPH
kr 11.221,27 kr 14.026,55 -20%
Foranstaltninger Bredde 50 cm x h.76 cm x Dybde 15 cm x Vægt 10 Kg
Leveringstider 7/10 hverdage
Moderne bioethanol vægpejs i form af en flamme Joseph
Joseph er en fantastisk væg biopejs, med et originalt, elegant og raffineret design, velegnet til at genopdage vigtigheden af husbrand.
Dens form minder om silhuetten af en minimal, elegant og moderne flamme, der omslutter et hjerte af levende ild. Enkelt at påføre er det fastgjort direkte på væggen som et maleri, men i modsætning til det er det et konstant bevægeligt værk, der giver personlighed til miljøet. Det karakteristiske æstetiske og funktionelle element ved dette objekt er derfor dens fantastiske form, unik i sin art.
Joseph er et produkt med en helt speciel og fascinerende naturskøn effekt. Velegnet, takket være dets egenskaber af æstetisk lethed og dimensioner, til at indrette ethvert miljø uden at monopolisere dets udseende.
Karakteriseret af en pulverlakeret stålstruktur, Joseph er komplet med en Fibra 12 cirkulær brænder, der holder 3/4 timer og en varmeeffekt på 1,8 kW.
Joseph er en biopejs med hovedsageligt dekorativ funktion , fremstillet i hånden : håndsvejsning langs hele omkredsen, håndsvejsning med fleksibel slange, håndslibning, ovnmaling med sort epoxymaling ved høje temperaturer.
Raffineret, elegant, skulpturel, Joseph biopejs lykkes med sin perfekte og bugtede form at indgyde en afslappende og behagelig varme i de omgivelser, den er placeret i.
Den største særegenhed ved denne pejs ligger i dens egenskab, at den ikke producerer dampe og dampe , ud over at den ikke kræver et aftræk . Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse , da den er drevet af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Bring også et strejf af varme og stil til dit hjem!

Egenskaber:
- Struktur i pulverlakeret stål
- Cirkulær brænder Fibra 12. Varighed 3/4t.
- Varmeeffekt 1,8 kW
- Økologisk bioethanol brændstof
- Sort pulverlakeret stålfinish
- Ingen skorsten
- Ingen dampe og lugte
- Ingen vedligeholdelse

Funktioner brænder Fibra 12:
- Struktur i satin rustfrit stål
- Varighed 3/4t
- Varmeeffekt 1,8 kW
- Bioethanol brændstof
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter