Made in Italy

Biocamino runde support marmor Gordon, fremstillet i Italien

  • Made in Italy
  • Kode: GORDON
kr 11.445,48 kr 14.306,84 -20%
Foranstaltninger Bredde Ø30,5 cm x h. 41 cm x Dybde 30,5 cm x Vægt 18 Kg
Leveringstider 7/10 arbejdsdage
Biocamino bioethanol runde støtte i Gordon marmor
Gordon er en fantastisk biocamino fra støtte, med en unik og elegant design, egnet til at genopdage betydningen af ​​den indenlandske brand.
æstetisk og funktionel særkende af dette objekt er dens massiv bund håndlavet hjælp Apricena - den indviet sten af ​​Church of Padre Pio mor sten (marmor).
Gordon leveres komplet med en manuel brænder Griff 8, består af en struktur i børstet rustfrit stål, med en varighed på 3 timer og en opvarmning på 2,0 kW, drevet af bioethanol.
Denne smukke biocamino indbefatter også en brand skærm i borsilikatglas minder om en elegant glasrør indeholdende flammen selv.
Gordon er en biocamino med primært dekorative, håndlavede.
Vigtigste er kendetegnende for denne pejs ligger i dets karakteristiske for ikke producerer røg og damp, ud over ikke kræve skorsten. Økologisk pejs, der ikke behøver vedligeholdelse, som drives med bioethanol, en vedvarende energikilde.
Gordon er et unikt produkt af sin art, enkle design, bugtet og raffineret egnet til ethvert miljø og indretning. Det fusionerer begrebet skønhed, varme og design.
Det bringer dig også et strejf af varme og stil ind i dit hjem!

Funktioner:
- Marmor struktur Apricena.
- Fender borosilikatglas. Rørdiameter 200
- Brænder Griff 8. Varighed 3h.
- Opvarmer 2,0 kW.
- Brændstof miljøvenlig bioethanol
- Finish: Marmor Apricena
- Ingen skorsten
- Ingen lugte og dampe
- Ingen vedligeholdelse

Burner funktioner Griff 8:
- Manuel brænder
- Børstet rustfrit stål
- Varighed 3 timer
- Opvarmer 2,0 kW
- Bioethanol Brændstof
- Maksimal belastning 0,8 l
- Forbrug 0,25LOA / t

Viadurini Fire Collection er en samling, der skaber unikke og yderst naturskønne møbler. Vand, ild, stål, glas, marmor og keramiske materialer er til stede i livet i hver dag, der er forenet i disse fantastiske produkter. Viadurini Fire Collection, drevet af passion for design og værdien af ​​Produceret i Italien, fra fødsel til denne nye kollektion kendetegnet ved en stærk følelsesmæssig konnotation.
Pejse, der ikke producerer røg og damp og kræver ingen skorsten. Disse biofireplaces repræsenterer en æstetisk og innovativ løsning til boligindretning. De er miljøvenlige og ikke kræver vedligeholdelse, fordi næret af bioethanol, en vedvarende energikilde.
Viadurini Collection Fire, takket være sin nye kollektion kan forvandle ethvert rum til et sted af følelser, afslapning og velvære, at skabe den rette stemning til enhver lejlighed.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter