Fra design til funktionalitet: Sådan vælger du det perfekte bord til hvert af dine rum

 

Fra design til funktionalitet: Sådan vælger du det perfekte bord til hvert af dine rum

Det optimale valg af et spisebord

At vælge det ideelle spisebord involverer at bestemme fokus for hjemmemiljøet . Dette møbel er faktisk et grundlæggende element, som ikke kun vil ledsage de fleste måltider, men som spiller en afgørende rolle for spisestuens æstetik. Alt dette gør en nøjagtig vurdering af forskellige faktorer såsom: materiale , stil og størrelse afgørende .

Et spisebord skal integreres harmonisk med konteksten i det omgivende rum. Det passende valg bør derfor balancere funktionalitet og personlige præferencer. Sortimentet, der er tilgængeligt på markedet, er stort, lige fra sofistikerede modeller såsom vores Intreccio- model til enklere muligheder såsom vores Circe- model .


Størrelse og rumlig konfiguration

For store køkkener er bordets størrelse mindre problematisk, men til små rum er det essentielt at vælge små dimensioner. Det er vigtigt, at hver gæst har mindst 60 cm bredde til deres plads, med yderligere 80/90 cm til siddepladser .

Til et smalt og lille køkken er kvadratiske eller rektangulære borde at foretrække, da de også kan stilles op ad væggen for at optimere pladsen. Når man altid overvejer rum med en mellem/lille størrelse, ville et udtrækbart bord repræsentere den perfekte løsning til at tilpasse sig til forskellige lejligheder, der kombinerer elegance og funktionalitet som vores Meluso- bord .

 


Former og materialer

De mest funktionelle former for et spisebord omfatter rektangulære , ovale og cirkulære konfigurationer . Valget af form skal være baseret på antallet af personer, du tager ser frem til at være vært regelmæssigt.

Hvad angår materialer, forbliver træ en klassiker for sin varme og lette vedligeholdelse som vores Tirian , selvom det kan kræve behandlinger for at modstå fugt.

Marmorborde som Cesare tilbyder soliditet og en markant tilstedeværelse . For et strejf af elegance kan du dog overveje glas eller krystal som Alariko , selvom de kræver forsigtighed for at undgå skader på strukturen.

Transformable borde er ekstremt alsidige møbler , der tilpasser sig mange forskellige anvendelser med en simpel mekanisme: Perfekt til dem, der har brug for at optimere pladsen , de forvandler sig fra små sofaborde til rummelige spiseborde med blot et par enkle trin. Disse borde er ideelle til kompakte miljøer og giver dig mulighed for at maksimere funktionaliteten uden at gå på kompromis med stilen, som f.eks. med Giordano .

Udtrækkelige borde som vores Girasole- bord er ideelle til dem, der har variable pladser eller ofte modtager gæster. Disse borde er udstyret med mekanismer, såsom skjulte indsatser eller aftagelige paneler, der gør det nemt at forlænge dem , når der er behov for mere plads. De tilbyder stor alsidighed og fås i forskellige stilarter og materialer, så de kan tilpasse sig både moderne og mere traditionelle interiører.

Bordplacering

Når først formen, størrelsen og materialet er blevet defineret, er det vigtigt at placere bordet strategisk. Hvis pladsen tillader det, er en central position ideel, der sikrer mindst 80 cm fri plads til at bevæge sig komfortabelt rundt . Et bord kan også placeres tæt på en væg eller integreres i en ø i køkkenet, der fungerer som rumdeler i forbindelse med et åbent rum, det vigtige er, at bordet er oplyst af naturligt lys, når det er muligt.

Denne guide giver en komplet ramme for at træffe et informeret og tilfredsstillende valg af spisebord , der kombinerer æstetik og funktionalitet i hjemmets hjerte. Oplev det brede udvalg af borde på vores side, og vælg det, der passer bedst til dig.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro