Made in Italy
Gratis udgifter

Betrukket dobbeltseng med opbevaringsboks 160x190 / 200cm Leone

  • Made in Italy
  • Kode: LEONE
kr 17615,36 kr 19572,62 -10%
Materiale teknonabuk
Leveringstider 15 arbejdsdage

Polstret dobbeltseng med opbevaringsboks 160x190 / 200cm Leone

Leone er en seng karakteriseret ved et klassisk design, gensynet i en moderne nøgle. Det er foreslået til prestigefyldte sovemiljøer, for dem, der leder efter det bedste til at indrette deres soveværelse med stil og komfort. En seng beregnet til eksklusive og raffinerede natløsninger, der kan give forslag og charme.
Ikke-aftagelig sengegavl dekoreret med ædle Swarosky- krystaller . Fødder i naturligt løgtræ h.13cm med 12cm fremspring fra jorden.

Dobbeltsengen med Leone beholder fås i versionen til 160x190 cm lamelbund eller til 160x200 cm lamelbund:
- 160x190 cm ; overordnede mål L186 x P 215 x H 133 cm
- 160x200 cm ; overordnede mål L186 x P 225 x H 133 cm

Der er også to forskellige åbningsmekanismer:
- standard åbningsmekanisme: netløftesystem, der giver dig mulighed for at drage fordel af en praktisk pladsbesparende beholder. De anvendte mekanismer er patenteret og fremstillet i Italien.
- Komodo åbningsmekanisme: Med en enkel gestus er sengebunden placeret i den ideelle størrelse, så du kan rede sengen uden at skulle sænke dig selv og for at give rigelig adgang til hele beholderen. Komodo er en patenteret mekanisme fremstillet i Italien.

Betræk i TeknoNabuk 40% PU - 50% PL - 10% CO, vandafvisende.
Sådan vaskes TeknoNabuk : Pletter forårsaget af væsker (kaffe, mælk, te, vin, øl, alkohol osv.) kan simpelthen fjernes med en fugtig klud. Mere modstandsdygtige pletter såsom slik, chokolade. is osv. de kan fjernes ved at påføre mild sæbe direkte på pletten og gnide med en fugtig klud. Efter at have fjernet pletten, brug en fugtig klud til at fjerne sæben, tør til sidst overfladen.

NB : netværk inkluderet . Det er muligt at tilpasse typen af ​​polstring og sengens fødder: for information skriv til clienti@viadurini.it .

Denne seng er en del af en kollektion af polstrede dobbeltsenge , hvis design er inspireret af den bøhmiske atmosfære i Via Brera, kunstnerdistriktet i Milano. Produkterne i denne linje fremkalder dens charme, kultur, arkitektur, historie og kunst, med referencer til en elegant parisisk stil. Design og forskning smelter sammen, hvilket gør det muligt at skabe artikler, der genskaber fantastiske atmosfærer. Frihed og fantasi: Sengene i denne kollektion kan tilpasses ved at vælge mellem forskellige typer polstring, farver og detaljer.

PRODUCENT
Denne artikel er lavet af et firma, der er specialiseret i produktion af møbeltilbehør, der kan prale af en erfaringsbaggrund, der krydser møbler- og tilbehørsverdenen på tværs, fra produktion til markedsføring.
Designstole, faste og udtrækkelige spiseborde, polstrede senge med beholdere, lænestole, indretningstilbehør ... dette firmas tilbud spænder inden for alle indretningskategorier og tilbyder designprodukter med en stærk æstetisk effekt, uden at udelade funktionalitet og praktisk brug.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro