Made in Italy

Betrukket dobbeltseng med opbevaringsboks 160x190 / 200cm Leone

  • Made in Italy
  • Kode: LEONE
kr 18.142,20
Materiale teknonabuk
Leveringstider * 15 arbejdsdage leveringstid kan variere, hvis produktet ikke er på lager
Betrukket dobbeltseng med opbevaringsboks 160x190 / 200cm Leone
Leo er en seng er udstyret med et design af klassisk stil, moderne drejninger. Det foreslås per nat for prestigefyldte steder for dem, der søger det bedste for at give dit soveværelse med stil og komfort. En seng til en nat af eksklusive løsninger og eftertragtede område, i stand til at give forslag og charme.
Ikke-aftageligt låg dekoreret med ædle Swarovski krystaller. Træfødder med naturlig løg h.13cm 12cm fremspringende fra jorden.

Dobbeltsengen med Leo boks er tilgængelig i netværket version af 160x190 eller til 160x200 cm netto:
- 160x190 cm; overordnede dimensioner L186 x D 215 x H 133 cm
- 160x200 cm; overordnede dimensioner L186 x D 225 x H 133 cm

Der er også to forskellige åbningsmekanismer:
- mekaniske standard åbning: liftsystem netværk, der giver dig mulighed for at nyde en behagelig beholder sparer plads. De mekanismer, der benyttes er blevet patenteret og produceret i Italien.
- Mekanisk åbning med en Komodo: simpel gestus netværket er positioneret til at passe perfekt, så du kan gøre sengen uden at skulle bøje sig ned og tilbyde bred adgang til hele containeren. Komodo er en patenteret mekanisme og fremstillet i Italien.

PU coating TeknoNabuk 40% - 50% PL - 10% CO, vandafvisende.
Sådan vasker din TeknoNabuk: pletter forårsaget af væsker (. Kaffe, mælk, te, vin, øl alkohol osv) kan nemt fjernes med en fugtig klud. Mere resistente pletter, såsom slik, chokolade. is etc. De kan fjernes ved at anvende mild sæbe direkte på pletten og gnidning med en fugtig klud. Efter fjernelse pletten med en fugtig klud for at fjerne sæben, derefter tørre overfladen.

NB .: Du kan tilpasse den type belægning og fødderne af sengen: For information skriv til clienti@viadurini.it.

Denne seng er en del af en samling af polstrede dobbeltsenge, hvis design er inspireret af atmosfæren i Bohemian Via Brera, området Milan kunstnere. Produkterne af denne linje vil vække charme, kultur, arkitektur, historie og kunst, med henvisninger til en elegent parisisk stil. Projektering og forskning mødes, så realiseringen af ​​artikler, der skaber smukke atmosfærer. Frihed og fantasi: senge i denne samling kan tilpasse ved at vælge mellem forskellige typer af belægning, farver og detaljer.

PRODUCENT
Denne artikel er lavet af et firma specialiseret sig i produktion af møbler, der har en baggrund af erfaringer, der løber gennem en verden af ​​møbler og komplement i et kryds, fra produktion til markedsføring.
designerstole, spiseborde faste og udtrækkelige, polstrede senge med container, lænestole, møbeltilbehør ... tilbuddet om dette selskab svinger i hver kategori af møbler, der tilbyder designprodukter og en stærk æstetisk effekt, ingen forsømme funktionalitet og praktiske brug.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer