Made in Italy

3-personers stuesofa i læder, træ og metal Fremstillet i Italien - Bizzarro

  • Made in Italy
  • Kode: DISTINTO1
kr 42.315,41 kr 52.894,27 -20%
Materiale læder, træ, polyurethan og metal
Leveringstider 25/30 hverdage

3-personers lædersofa fremstillet i Italien

Stuesofa lavet med en struktur lavet af massivt træ, krydsfiner, trækonglomerat og infill med rå træfiberpaneler . Polstringen af selve strukturen er i D.40 ekspanderet polyurethan og polyesterfiber . Fjedre med kontrollerede elasticitetsbånd er monteret i et krydssystem.
Sædehynden er lavet af polyurethanskum med høj densitet og er polstret med fjer og polyesterfiber. Ryglænspuden er derimod lavet af fjer og polyesterfiber samlet i en fjerfast lærredstaske med forskellige rum. Basen er lavet af antracitmalet metal.
Oplev luksus og komfort kombineret i vores unikke lædersofa. Designet til at tilbyde en uovertruffen afslapningsoplevelse, denne sofa er symbolet på kvalitet og ekspertise. Læderet, modstandsdygtigt og samtidig utroligt blødt, er ideelt til lange afslappende eftermiddage eller aftener med venner. Det store sæde og polstrede ryglæn garanterer enestående komfort, mens den beige farve tilføjer et strejf af elegance og alsidighed, perfekt til enhver form for miljø. Denne sofa, der kan tilpasses til dine ønsker, vil blive centrum for opmærksomheden i enhver stue. Oplev elegance, oplev kvalitet, oplev komfort – alt sammen i ét fantastisk møbel.

Afslut:
  • beige antigua læder - ikke-aftagelig struktur, aftagelige sæde- og rygpuder
Tilgængelige størrelser:
  • 270x100x105 cm
  • 330x100x105 cm
NB: andre finish er tilgængelige. Pyntepuder er undtaget.
Kontakt os for et tilbud eller for information ved at bruge formularen " Anmod om information ".
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter