Made in Italy
Gratis udgifter

Design 3 pers. Sofa L 185 cm stof / øko-læder fremstillet i Italien Erica

  • Made in Italy
  • Kode: ERICA3
kr 13951,83 kr 15502,02 -10%
Viser muligheder:
Foranstaltninger L 185 x B 102 x H 88 cm
Leveringstider 15/20 arbejdsdage

3-personers design sofa L.185cm stof / øko-læder fremstillet i Italien Erica

Erica er en design sofa, der kan passe i ethvert miljø takket være dens alsidighed; omgivet af en elegant udsat kant, der går tilbage til sofaens linje og gør den moderne og moderne. Det er muligt at få det i forskellige finish som f.eks. Øko-læder og pletbestandigt stof.

TILGÆNGELIGE DÆKNINGER:
Erica sofaen fås i forskellige typer polstring, opdelt i forskellige kategorier afhængigt af prisen:
1) Kategori A :
- Savoy pletbestandigt stof ; Savoy er et stof i moderne design, behageligt at røre ved og meget modstandsdygtigt over for slid og slid. Hovedtræk ved dette stof er dets totale uigennemtrængelighed for vand: det er faktisk gatantito som "vandafvisende". 89% polyester, 8% polyamid, 2% bomuld, 1% viskose.
- Ritz anti-plet stof ;    Ritz er et behageligt stof at røre ved, valgt som betræk til disse sæder takket være dets karakteristiske slidstyrke. Det er et anti-plet stof bestående af 86% polyester, 14% polyamid. Vægt / tykkelse 490 gr / mtl.
2) Kategori C : Kunstlæder Minerva

SÅDAN VÆLGER DU DÆKNINGEN : Vælg fra den relevante rullemenu den kategori, som den ønskede dækning tilhører. Vis derefter farvekortet til dit valg og angiv i den relevante boks ud for produktfotoet koden for den ønskede farve.

FUNKTIONER:
- Struktur:
træ dækket med et lag polyurethan og metalmekanik.
Polstring: Miljøvenligt polyurethanskum i forskellige tætheder dækket med et lag dacron.
Betræk: øko-læder og pletbestandigt stof.
- Fødder: metal.

Erica kan tilpasses og tilpasses alle dine behov. Kontakt os på clienti@viadurini.it for mere information og / eller tilbud.

ITALIANSK FREMSTILLER
Denne artikel er lavet af en italiensk virksomhed specialiseret i produktion af lænestole, massagestole og alzapersona, afslappende sofaer og motoriseret sofa, designet til at sikre psyko-fysisk velvære og kvalitet med en perfekt blanding c ompetenze teknologi, håndværk og sans for design og moderne former. Ved at vælge et produkt fra denne virksomhed, er du garanteret ikke kun at købe et 100% italiensk og garanteret produkt , men også et teknisk og funktionelt system, der integreres og udvides takket være en række mekaniske løsninger, valgfrit tilbehør, et bredt udvalg af modeller og dimensioner med en bred vifte af stoffer og belægninger. Faktisk er forskellige tilpasninger mulige for at få rigtige skræddersyede lænestole designet og produceret under hensyntagen til ethvert behov og krav.
Kvalitet
Ekspertteknikere, der løbende opdaterer og fornyer deres færdigheder og dygtige håndværkere , dybtgående kendere af materialer og behandlingsteknikker, sikrer, at produkterne fremstilles med største omhu og er teknologisk avancerede.
forarbejdning
Personalet er specialiseret i polstrede møbelsektoren, der er i stand til at designe og samle stole og teknikere, der har specifikke færdigheder i designet af sofistikerede mekanismer, der muliggør produktion af afslapningsstole, massagestole og lænestole. Den lange erfaring og opmærksomheden på moderne design garanterer sædernes unikke og alsidighed, der gør dem til at indrette elementer, der er i stand til at integreres i forskellige hjemmemiljøer.
Teknologi
De udviklede mekanismer tilbyder flere funktioner og mulighed for at blive placeret i bestemte siddepladser og tillader montering af afslappende lænestole / sofaer, massagestole og løftestole, der har muligheder, der passer til hver enkelt klients behov.
Mekanismer til en eller to motorer, bevægelse af fodbræt og ryg skiftevis autonom eller uafhængig, løftefunktion, alzapersona -enhed, der gør det let at indtage den opretstående position, vibromassage for en behagelig fordelt effekt på ryg, sæde og fodbræt, automatisk eller motoriseret bevægelse , er disse muligheder og kombinationer udviklet: et harmonisk sæt løsninger, der opfylder ethvert behov.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro