Made in Italy

Bidet moderne keramiske Shine Square Uindfattet 54x35cm Made in Italy

  • Made in Italy
  • Kode: SHINEBIDET
kr 3.466,92
Foranstaltninger 54x35 cm
Leveringstider 20/25 arbejdsdage
Moderne keramisk bidet Shine Square kantløs 54x35cm fremstillet i Italien
Enkelt hul keramisk bidet til intern vandtilslutning. Fastgørelsessæt inkluderet.
Fuldstændighed og alsidighed: Shine- linjens design er karakteriseret ved enkle og grundlæggende former. Design og innovation kombinerer for at imødekomme forskellige behov og giver fuldstændighed i hele samlingen.

ITALIEN FABRIKANT
Produkterne i denne kollektion er lavet af et vigtigt italiensk mærke i badeværelsesindustrien. Det er en ung virksomhed med en vigtig erfaring i produktionen af møbleringsbassiner , som gennem årene også har fokuseret sin opmærksomhed på produktion af design sanitetsartikler samt at være en førende virksomhed i Italien til produktion af sanitetsartikler til deaktiveret . Design og produktion af keramiske sanitetsartikler er hans mission, som han forfølger ved at innovere, eksperimentere og tilbyde nye løsninger og en original tilgang til markedet. Nyhed er værdien og målet, ikke kun i produktets design, men også i vejen for markedet og dets vaner, ofte dateret og endnu oftere accepteret som uundgåelig. Virksomheden ønsker at fortolke badeværelset og dets marked på en ny, anderledes måde og tilbyde design bordpladehåndvaske, keramiske ophængte håndvaske, badekar og sanitetsartikler . En luksus, der kan tillade netop fordi en ung, fleksibel og dynamisk virksomhed. Der er store rum at udforske, selv for det mest intime og personlige rum af alt, badeværelset.

Hvor : Virksomheden producerer sit eget sortiment af keramiske produkter i Civita Castellana (VT) fabrikken. Keramik er et gammelt kald, også på grund af den lette tilgængelighed af leret til stede på stedet, og som gjorde Civita Castellana, et land beskrevet af digtere og malere fra alle tider, til et af de vigtigste produktionsdistrikter i Italien.

Vi informerer vores kunder om, at følgende produkter er udelukket fra virksomhedens returpolitik, da de er unikke håndlavede produkter fremstillet efter kundens anmodning. Dette betyder, at de ikke kan returneres af kunden efter køb.
Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Mandag til fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.dk
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De angivne priser er inklusive Momsregistreringsnummer