Made in Italy

Bidet i moderne design keramisk Shine Square Open uindfattede H50 cm

  • Made in Italy
  • Kode: BIDETSHINE
kr 4.436,98 kr 5.546,22 -20%
Foranstaltninger 54x35xH50cm
Leveringstider 20/30 hverdage
Moderne design keramisk bidet Shine Square Open Rimless H50 cm
Enkelthuls keramisk bidet til intern vandtilslutning. Fastgørelsessæt medfølger.
Fuldstændighed og alsidighed: Designet af Shine -linjen er kendetegnet ved enkle og grundlæggende former. Design og innovation kombineres for at imødekomme forskellige behov og tilbyde komplethed til hele kollektionen.

ITALIENSK PRODUCENT
Produkterne i denne kollektion er lavet af et vigtigt italiensk mærke inden for badeværelsesindretningens verden. Det er en ung virksomhed med en vigtig erfaring inden for produktion af møbelhåndvaske , som gennem årene også har rettet sin opmærksomhed mod produktion af designer sanitetsartikler , samt at være en førende virksomhed i Italien for produktion af sanitetsartikler . for handicappede . Design og produktion af keramiske sanitetsartikler er dens mission, som den forfølger ved at innovere, eksperimentere og foreslå nye løsninger og en original tilgang til markedet. Nyhed er værdien og målet, ikke kun i designet af produkterne, men også i måden at møde markedet og dets vaner på, ofte dateret og endnu oftere accepteret som uundgåeligt. Virksomheden ønsker at nyfortolke badeværelset og dets marked på en ny, anderledes måde, og tilbyder designbordshåndvaske , keramiske ophængte håndvaske , kar og sanitetsartikler . En luksus, der kan tillade netop fordi en ung, fleksibel og dynamisk virksomhed. Der er store rum at udforske, selv for det mest intime og personlige rum af alle, badeværelset.

Hvor : virksomheden producerer sit udvalg af keramiske produkter i staboòo, emtp do Civita Castellana (VT). Det med keramik er et ældgammelt kald, også på grund af den lette tilgængelighed af leret, der er til stede på stedet, og som har gjort Civita Castellana, et land beskrevet af digtere og malere gennem tiderne, til et af de vigtigste produktionsdistrikter i Italien.

Produkter, der kan være af interesse for dig
Email Newsletter
Newsletter